Η προπονητική σφραγίδα του Σπύρου Παππά

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 3, 2018 - 10:48πμ

Εδώ και λίγα χρόνια διάγει νέα περίοδο ακμής ο ΓΣ Σαλαμίνας, που παράγει νέους αθλητές στίβου υπό αντίξοες συνθήκες και χάρη (και) στις προσπάθειες ενός πατρινού πρωταθλητή, του Σπύρου Παππά.

Τι ήταν αυτό που έλειπε τόσο καιρό; Ο στίβος φυσικά, αυτός έλειπε από την Σαλαμίνα και ευτυχώς χάρη σε δύο παλιούς πρωταθλητές το όνειρο πολλών παιδιών πλέον γίνεται πραγματικότητα. Ο Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου δημιουργήθηκε με σκοπό να μάθει στους νέους πως είναι να είσαι αθλητής και κυρίως πως για να είσαι αθλητής πρέπει να είσαι πρώτα σωστός άνθρωπος.

Ο Σπύρος Παππάς, παλιός πρωταθλητής στίβου της Ολυμπιάδας με σπουδαίες επιδόσεις στην αντοχή, είναι πια αστυνομικός και υπηρετεί στο Αστυνομικό τμήμα Σαλαμινας. Ήταν πρωτεργάτης της νέας εποχής για τον κλασικό αθλητισμό στο νησί. Ο Γ.Σ. Σαλαμίνας ξεπέρασε ήδη τους 100 αθλητές! Ο Σπύρος Παππάς ακολουθεί τα όσα έμαθε ως αθλητής του σπουδαίου Σπύρου Ανδριόπουλου. Και φυσικά δεν ξεχνά την Πάτρα, την πόλη του. Φέτος υπήρκε εντυπωσιακή παρουσία αθλητών του ΓΣ Σαλαμίνας στο μίτινγκ «Φωτιάδεια», κάτι που προγραμματίζεται και για την νέα αγωνιστική περίοδο!

Οι στόχοι, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων παιδιών στη Σαλαμίνα γίνονται πραγματικότητα!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech