Η Πατρινή πρωταθλήτρια που παίζει στην Ευρώπη

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 9:24μμ

Εντυπωσιακές στιγμές ζει ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Σάρισες Φλώρινας», κάτι που αντανακλά και στην Πάτρα!
Στην ιστορική πρώτη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στη 2η φάση του E.T.T.U. Cup γυναικών! Οργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τους αγώνες του 4ου γκρουπ κι επιφύλαξε το ωραιότερο φινάλε σε όλους τους ντόπιους φίλους του αθλητισμού. Με αμιγώς ελληνική σύνθεση πέτυχε τρεις νίκες και ύστερα από αναμετρήσεις με στοιχεία ...θρίλερ κατέκτησε τη 2η προνομιούχο θέση! Είναι αναμφίβολα μία ξεχωριστή διάκριση για το σωματείο και τη Φλώρινα, καθώς έρχεται μετά τον τίτλο στην Α2 εθνική κατηγορία το 2016 και την τιμητική 3η θέση στην πρώτη χρονιά του στην Α1, πέρσι!
Πίσω από τη νικήτρια του γκρουπ, την ισπανική Ιρούν Λέκα, οι Σάρισες ισοβάθμησαν με την πορτογαλική Ντο Γιουνκάλ και την Νιντερκάεργενγκ από το Λουξεμβούργο και ευνοήθηκαν από τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο κυριολεκτικά στο φινάλε!
Στις Σάρισες αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό η Πατρινή πρωταθλήτρια Γεωργίου Ζαβιτσάνου μία από τις καλύτερες αθλήτριες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και διαχρονικά μία από τις σημαντικότερες στο πατραϊκό πινγκ - πονγκ!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech