Η «Ημέρα» εναντίον του «Tele-Time» (επική πρόσκληση για μπάλα)

Το μακρινό 1996 η Πάτρα έχει αποκτήσει το πρώτο γήπεδο «5Χ5», των Γιώτη - Στρέκλα, στην Ιω. Διακίδη και Πατρών Κλάους.

Από τους πιο πιστούς θαμώνες της εποχής, οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών που μετά από μια κοπιαστική μέρα, ξέδιναν για τα καλά στο γήπεδο.

Η ομάδα της «Ημέρας», της «Πελοποννήσου», του «Tele - time» ήταν από τις καλύτερες.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο, έχουμε την πρόσκληση των δημοσιογράφων και εργαζομένων της «Ημέρας» για παιχνίδι με το «Tele-time».

Είχαν προσκληθεί οι Αν. Χριστόπουλος, Δ. Αβραμίδης, Ν. Νασοπουλος, Γρ. Τζουγανάτος, Ζ. Μαρίνος, Ν. Τουλάτος. Ν. Βγενόπουλος, Γ. Δρακοπαναγιωτάκης, Φ. Βγενόπουλος, Γ. Σχοινάς, Σ. Κεφάλας και Μ. Σέργιος.
Προπονητής της ομάδας ο Στέφανος Πολίτης.

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης επιτίθεται κατά συναδέλφου του (Τάσου) τον οποίο χαρακτηρίζει προσωπικό συντάκτη του εκδότη Ανδρέα Χριστόπουλου, ενώ εξίσου ανοίκειος ήταν ο υπαινιγμός για τους αντιπάλους («ομάδα έχουν, κανάλι έχουν;»), αλλά και για την μπάλας (είχε κορδόνι και "δενόταν" στα πόδια του εκδότη), άλλος δεν την ακούμπαγε.

Ήταν ένα από τα όμορφα βράδια πολλών δημοσιογράφων της Πάτρας, από όλα τα ΜΜΕ, που απολάμβαναν τα μεταξύ τους πειράγματα, την μπάλα μετά τη δουλειά και τα νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα που άρχισαν να ξεφυτρώνουν σα τα μανιτάρια.

Είκοσι και πλέον χρόνια μετά έχουν αλλάξει τόσα πολλά στα του Τύπου...

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech