Ενας πρωταθλητής γράφει για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Τρίτη, Αύγουστος 14, 2018 - 2:25μμ

Ενας πατρινός πρωταθλητής του τένις, ο Γιώργος Γιωτόπουλος καταθέτει μέσω του sportin.gr τις απόψεις του για τον θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά στον Καναδά:

"Στέφανος Τσιτσιπάς: Ένα παιδί θαύμα. Ένας πρωταθλητής εντός αλλά και εκτός γηπέδου κάνει την χώρα μας να λάμπει στον χώρο του αθλητισμού. Τα βήματα του προς την κορυφή είναι γοργά και σταθερά χωρίς μεγάλα ανεβοκατεβάσματα.
Στο πρόσφατο Rogers Cup στον Καναδά ο δικός μας Στέφανος διεκδίκησε τον τίτλο απέναντι σε έναν θρύλο του αθλήματος, τον Ράφαελ Ναδαλ. Ήταν μια πολύ δύσκολη και παράλληλα απαιτητική εβδομάδα για τον Έλληνα πρωταθλητή καταφέρνοντας να ξεπεράσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης όπως Damir Dzumhur #24, Dominic Thiem #7, Novak Djokovic #9, Kevin Anderson #6. Εχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει όλους του παίχτες της παγκόσμιας κατάταξης άλλα δυστυχώς η ψυχολογική κόπωση δεν τον άφησε να πάρει την νίκη κόντρα στον Ναδάλ ένας παίχτης ο οποίος ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει σε έναν τελικό. Ολα τα παιχνίδια του στο Τορόντο ήταν πολύ κλειστά. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε τεράστια ευκαιρία στον τελικό αφού ήταν ένα πόντο μακριά από την κατάκτηση του δεύτερου σετ".

Σ.Σ.: Ο Γιωτόπουλος είχε παίξει μια φορά με τον Τσιτσιπά, πριν από χρόνια. Είκοσι αυτός, στα 16 ο Τσιτσιπάς, φιλικό παιχνίδι ήταν με παρότρυνση του μπαμπά (Απόστολου) Τσιτσιπά. Ενα σετ έπαιξαν, το είχε κερδίσει ο Γιωτόπουλος.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική