Διονύσης Καλούδης: "Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας"

Δευτέρα, Ιανουάριος 22, 2018 - 3:11πμ

Ο Διονύσης Καλούδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα. Ο Πατρινός παίκτης μιλά στο thebest.gr για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, καθώς και για τους μελλοντικούς του στόχους.

Είσαι ικανοποιημένος από το επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη;

Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας και σίγουρα νιώθω να ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί είχα κάνει μία καλή χρονιά πέρυσι, αλλά είναι διαφορετικό να περιμένεις και άλλο να γίνεται. Ωστόσο μου δίνεται μια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσω

Πόσο εύκολη ήταν η απόφασή σου να μετακομίσεις στην Ιταλία παλιότερα για χάρη του ποδοσφαίρου;

Στην Ιταλία πήγα όταν ήμουν 15 χρονών και σίγουρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αυτό για μένα, αφού άφησα την οικογένειά μου, τους φίλους μου, αλλά αν έχεις κάποιο στόχο στη ζωή σου θυσιάζεις πολλά.

Οι μελλοντικοί σου στόχοι;

Στόχος μου είναι κάθε φορά να γίνομαι καλύτερος και να κερδίσω όσο το δυνατό περισσότερες εμπειρίες από την πρώτη ομάδα του Άρη.

Νιώθεις να θέλεις να δικαιώσεις τον προπονητή σου, τον Δημήτρη Σπανό που σε επέλεξε για την μεγάλη ομάδα του Άρη;

Σίγουρα γιατί είναι ο προπονητής που με πίστεψε και έδωσε το "Ok" για να είμαι στην ομάδα. Πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ.

Ποια θεωρείς καλύτερη στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα σου;

Καλύτερη στιγμή μου σίγουρα είναι η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού μου συμβολαίου.

Έχεις κάποια χειρότερη, αντίστοιχα;

Δεν έχω κάποια άσχημη, αγαπάω τόσο πολύ το ποδόσφαιρο που δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άσημο όλα αυτά τα χρόνια. Από μικρό παιδί που έβλεπα με τον παππού μου ποδόσφαιρο, ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής ήταν το όνειρό μου.

Θα ήθελες να σχολιάσεις την προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαϊκή;

Νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά με νεαρούς αθλητές που προφανώς εμπιστεύεται ο προπονητής και θέλει να επενδύση σε αυτούς.

Αν σου ζητούσα να επιλέξεις ανάμεσα σε Πάτρα ή Θεσσαλονίκη;

Στην αρχή δεν άλλαζα με τίποτα την Πάτρα, αλλά τώρα δεν αλλάζω την Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Είναι ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποι εδώ είναι καλοί. Επίσης δεν θα άλλαζα τον Άρη για καμία άλλη ομάδα.

Υποστήριξη: SilkTech