Αήττητος ο Ανδρέας Ζαχαράκης του Αθλητικού Ομίλου Πατρών Ερμής

Παρασκευή, Οκτώβριος 30, 2020 - 4:02μμ

Σαρωτικός είναι πλέον ο Ανδρέας Ζαχαράκης του ΑΟΠ Ερμής, όπου μαζί με τον προπονητή του Μάνθο Στρεμμένο, πανηγυρίζουν πλέον την κατάκτηση και του κυπέλλου Ελλάδας.

Με ένα τριπλό σερί μετά το χρυσό του Ελλάδας- Κύπρου και αφού στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας πριν λίγες μέρες, ήρθε ξανά να επιβεβαιώσει και στο κύπελλο Ελλάδας την άψογη τεχνική του και το σθένος του.

 Πρώτος στην κατάταξη και αφού απέκλεισε τους συναθλητές του, έφτασε στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Κουμερτά του Εκήβολου, όπου επικράτησε με 147-146.

«Ο Ζαχαράκης έχει να δώσει πολλά ακόμα στην τοξοβολία, η ψυχραιμία και η τεχνική του είναι προϊόν μεγάλης σοβαρής προσπάθειας, και είμαι πολύ περήφανος για το ήθος και την και την προσήλωση του στους στόχους που θέτουμε» δήλωσε ο προπονητής του Μάνθος Στρεμμένος.

Ενώ ο Ζαχαράκης δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Η σκληρή δουλειά και η επένδυση στο άθλημα με βοηθούν να κατακτώ κάθε φορά και περισσότερους στόχους. Αν και οι συνθήκες αυτόν τον καιρό δεν είναι ευνοϊκές, η αγάπη μου για την τοξοβολία είναι αυτή που με ωθεί να προσπαθώ όλο και παραπάνω και να ανεβαίνω κάθε φορά και ένα ακόμα σκαλί. 

Ο προπονητής μου, Μάνθος Στρεμμένος, αξιοποίησε τις δυνατότητες μου και με βοήθησε να διαχειριστώ τον υψηλό ανταγωνισμό και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου αλλά και το λογιστικό γραφείο της Νικολέτας και Αθανασίας Ραβάνη για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη που μου δίνουν σε αυτή μου την προσπάθεια.

Επόμενος άμεσος στόχος μου είναι η επάξια εκπροσώπηση της χώρας μου στην πρώτη μου διεθνή αποστολή στην Κύπρο σε λίγες μέρες».

Ο ΑΟΠ Ερμής αποδεικνύει σε κάθε επίσημο αγώνα την επιτυχημένη πορεία του με τις επιτυχίες πολλών αθλητών του και τώρα στο κύπελλο Ελλάδας κατέκτησε ξανά μια ακόμα θέση στο βάθρο.  Στο μεικτό ομαδικό των Τσαβαχίδου-Ζαχαράκη κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο. Η Πάτρα απέδειξε με τον ΑΟΠ Ερμή ότι είναι μια σημαντική δύναμη στο χώρο την τοξοβολίας.

Ο Ανδρέας αναχώρησε την Τετάρτη για την Κύπρο όπου θα αγωνιστεί στο Meditarrean Cup ενώ ο ΑΟΠ Ερμής συνεχίζει την σκληρή προετοιμασία του για το κύπελλο Εφήβων- Νεανίδων όπου θα συμμετέχει με 5 αθλητές.

Υποστήριξη: SilkTech