Ζοσέ Μουρίνιο: «Δεν νιώθω πολλά για την Τότεναμ»

Κυριακή, Μάιος 28, 2023 - 6:00μμ
Eτοιμάζεται για τον τελικό του Europa League, στις 31 Μαΐου, όπου η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται για τον τελικό του Europa League, στις 31 Μαΐου, όπου η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη, με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό της τίτλο.
Στο περιθώριο του αγώνα πάντως, το Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για το "δέσιμό" του με τη Ρόμα, αφήνοντας... αιχμές για την Τότεναμ, αφού υποστήριξε ότι είναι η μοναδική ομάδα που προπόνησε και δεν έχει δυνατά συναισθήματα για εκείνη. Ο "Special One" έμεινε σχεδόν 2 χρόνια στον πάγκο των "σπιρουνιών", αλλά δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο μαζί της.
Οι δηλώσεις του Μουρίνιο
«Ο μόνος σύλλογος στην καριέρα μου για τον οποίο δεν νιώθω ακόμα πολλά είναι η Τότεναμ. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίζουμε έναν τελικό κάθε εβδομάδα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, αλλά τους παίκτες και τους οπαδούς. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τους παίκτες να κερδίσουν και να προσπαθήσουν να πάρουν αυτό που περιμένουν οι οπαδοί. Θέλουμε να παίξουμε και θα είμαστε εκεί την Τετάρτη για να παίξουμε γι' αυτό.
Έχω βελτιωθεί από τότε που έπαιξα στον πρώτο μου τελικό (πριν 21 χρόνια με την Πόρτο), αλλά έχω το ίδιο DNA, δεν θέλω πίεση, αλλά μόνο την ευχαρίστηση να παίζω στον τελικό, σκεπτόμενος το ταξίδι που κάναμε. Ο προπονητής βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Όταν χάνεις το κίνητρο πρέπει να σταματάς, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου.»

Υποστήριξη: SilkTech