Ζαν Τοντ: «Το παλεύει ο Σουμάχερ, βλέπουμε μαζί αγώνες F1»

Τρίτη, Ιούλιος 30, 2019 - 7:50μμ

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο συμπληρώνονται 6 χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις όταν έκανε σκι και έκτοτε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Έτσι, κάθε δήλωση που γίνεται από ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζουν κάτι παραπάνω γίνεται αμέσως viral.

Ο Ζαν Τοντ, άλλοτε αφεντικό του στη Ferrari, έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον θρύλο της Formula 1. Ο «Σούμι» είναι καθηλωμένος από τα τραύματά του, αλλά έχει μερική επικοινωνία με το περιβάλλον και μάλιστα παρακολουθεί αγώνες της Formula 1.

«Είδαμε έναν αγώνα Formula 1 μαζί, στο σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίχαελ είναι στα καλύτερα χέρια και έχει εξαιρετική φροντίδα κατ’ οίκον. Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει. Το ίδιο και η οικογένειά του. Δυστυχώς η φιλία μας δεν μπορεί να είναι όπως κάποτε, γιατί δεν έχουμε την ίδια επικοινωνία με πριν.

Όλοι οι άνθρωποι γύρω του είναι πολύ θετικοί, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να έχουμε μόνο θετικές σκέψεις, για να τον βοηθήσουμε», τόνισε ο Τοντ στο Radio Monte Carlo.

Υποστήριξη: SilkTech