Υποψήφιος με τον Βαγγέλη Λιόλιο ο Ηλίας Φωτεινάκης

Πέμπτη, Φεβρουάριος 25, 2021 - 6:32μμ

Την υποψηφιότητά του για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου, ανακοίνωσε ο Ηλίας Φωτεινάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, της οποίας αποτελεί τακτικό μέλος από το 2012 όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του Γραμματέα Επιτροπής Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ανδρών, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα, είναι απόστρατος αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού.

Οι αρχαιρεσίες της ΕΟΚ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου.

Ο Ηλίας Φωτεινάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τα εξής λόγια:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στις εκλογές της 28ης Μαρτίου, που σηματοδοτούν την αλλαγή σελίδας για το αγαπημένο μας άθλημα.

Η χαρά μου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από την ένταξη μου σε μία ομάδα ανθρώπων με τους οποίους μοιράζομαι τις ίδιες αξίες και τις ίδιες αρχές, αλλά κυρίως το ίδιο όραμα για το αύριο του μπάσκετ.

Συντάσσομαι, λοιπόν στο πλευρό του κυρίου Λιόλιου και των υπολοίπων ανθρώπων της πρωτοβουλίας #dwsepasa, με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και που μας αξίζει».

Υποστήριξη: SilkTech