Υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (15:00) για την επιστροφή στις νίκες

Κυριακή, Φεβρουάριος 4, 2018 - 12:51μμ

Να επιστρέψει στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα θέλει σήμερα (15:00) η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται τον επικίνδυνο Πανσερραϊκό για την 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Με την… ανάσα του ΟΦΗ στην πλάτη της, η Παναχαϊκή επιστρέφει στην Αγυιά για να κατακτήσει ένα ακόμα τρίποντο που θα την διατηρήσει σε απόσταση 3 βαθμών από την τρίτη θέση αλλά και σε απόσταση βολής από τον Άρη και την κορυφή.

Βρισκόμαστε 3 στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με τον Πανσερραϊκό να βρίσκεται στην 16η θέση με 12 βαθμούς (21 λιγότερους από την Παναχαϊκή), χωρίς να έχει να χάσει τίποτα όμως, τα δίνει όλα για τη μάχη της παραμονής.

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα σήμερα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με τις επιστροφές των Ελευθεριάδη και Αποστολόπουλου, να λύνουν τα χέρια του τεχνικού των «κοκκινόμαυρων».

Έτσι την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση αποτελούν οι:

Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος και Μπούτιβας (συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον ΟΦΗ), οι τραυματίες Φουρλάνος και Μπιτσάκος καθώς και οι Αγουρίδης, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Πολυχρόνης και Πλέγας.

Υποστήριξη: SilkTech