Υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β' (17:00) ο Απόλλωνας στη βραδιά του Ν. Αργυρόπουλου

Σάββατο, Νοέμβριος 9, 2019 - 12:50μμ

Έφτασε η ώρα για την μεγαλύτερη πρόκληση του Απόλλωνα στη σεζόν. Στη μέρα της μεγάλης γιορτής για τον Νίκο Αργυρόπουλο, οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται (17:00) την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν με την θυγατρική τους ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία, έχοντας μέχρι ώρας 3-1 ρεκόρ στις νίκες και φιλοξενούνται στην Περιβόλα για την 6η αγωνιστική.

Ο Απόλλωνας από την δική του θέση έχει μια σπουδαία ευκαιρία να πετύχει μία μεγάλη νίκη γοήτρου σε μία γεμάτη έδρα, με την Περιβόλα να θυμίζει παλιές εποχές στη σημερινή αναμέτρηση, όπου αναμένονται και αρκετοί φίλοι των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου παραμένει στην πρώτη θέση της κατηγορίας παρότι έχασε το αήττητό της την προηγούμενη αγωνιστική στην Καβάλα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, διατηρώντας το απόλυτο της έδρας του, που θα είναι και φέτος το προπύργιο για την παραμονή του, ή για το βήμα… παραπάνω.

Η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά η φετινή πειραματική ομάδα, δεν θυμίζει σε τίποτα τους «ερυθρόλευκους», με την αναπτυξιακή ομάδα να διαγράφει αξιόλογη βέβαια, πορεία στην Α2, έχοντας μόνο μία ήττα και ένα ματς λιγότερο.

Πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης, θα ανέβει για πάντα στην οροφή της Περιβόλας η φανέλα με το νούμερο 5 του Νίκου Αργυρόπουλου για να κάνει παρέα στο νούμερο 7 του ιστορικού «Νουρέγιεφ», Κώστα Πετρόπουλου.

Υποστήριξη: SilkTech