Υποδέχεται τη Σπάρτη (15:00) για το νέο ξεκίνημα

Δευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 12:29μμ

Σελίδα γυρίζει σήμερα η Παναχαϊκή. Μετά την ανεπιτυχή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και το επεισοδιακό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (15:00, live από το sportin.gr) τη Σπάρτη στην Αγυιά για ένα νέο ξεκίνημα.

Η σημερινή αναμέτρηση ρίχνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη Football League με την Παναχαϊκή να αναζητάει το πρώτο της τρίποντο που θα την επιτρέψει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή και να μην μείνει πίσω από το ξεκίνημα.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει καινούργια αγωνιστικά προβλήματα πλην των γνωστών απουσιών Φουρλάνου, Μουστακόπουλου και Μπιτσάκου, παρά μόνο την κόπωση της ομάδας από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής ψάχνει διαφορετικούς τρόπους να ξεκλειδώνει τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που κλείνονται στο μισό γήπεδο, όπως αναμένεται να είναι και το σημερινό.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Λάκωνες είναι οι εξής:

Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ντάσιος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Κοτσώνης, Coll, Πλέγας, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος και Μωραΐτης.

Υποστήριξη: SilkTech