Υποδέχεται (15:00) τη Δόξα Δράμας για το σερί

Κυριακή, Μάρτιος 17, 2019 - 8:31πμ

Ένα ακόμα ντέρμπι δίνει η Παναχαϊκή στην πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (15:00, live στο sportin.gr) τη Δόξα Δράμας για την 22η αγωνιστική.

Εννιά στροφές πριν το φινάλε και η Παναχαϊκή θέλει να διευρύνει το σερί της, βλέποντας τη διαφορά της με τις δύο πρώτες θέσεις να μειώνεται και τις ομάδες που την ακολουθούν να χάνουν συνεχώς έδαφος.

Οι Αχαιοί έχουν 6 νίκες και δύο ισοπαλίες σε οχτώ αναμετρήσεις, από την ήττα τους στο Βόλο και δίνουν την ύστατη προσπάθεια τους για να προλάβουν είτε τη δεύτερη θέση, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί σε μπαράζ για την άνοδο, είτε την πρώτη που οδηγεί απευθείας στη Super League.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε το οπλοστάσιο του να γεμίζει, με την προσαρμογή των νέων στην ομάδα, και τις απουσίες να μειώνονται χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Σπανός έρχεται για δεύτερη φορά φέτος στην Αγυιά, με την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, που ήταν και η τελευταία του με τους Φαίακες.

Η Δόξα Δράμας έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και έρχεται στην Πάτρα για να παίξει την τελευταία της ζαριά.

Οι «μαυραετοί» βρίσκονται στη 10η θέση με 27 βαθμούς, 11 λιγότερους από την Παναχαϊκή που είναι μόνη τρίτη.

Στον πρώτο γύρο, οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το «διπλό» από τη Δράμα, όταν μετά από το γκολ του Ελευθεριάδη, μια ασυνεννοησία στην άμυνα, έφερε το τελικό 1-1, ενώ την περσινή χρόνια οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής επέλεξε για το σημερινό παιχνίδι τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Petric, Πολίμος, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Mohsni, Φουρλάνος, Coll, Αργυρόπουλος, Πλέγας, Kovacec, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης

Υποστήριξη: SilkTech