Υπέροχη στιγμή στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο πάνω από τα χρώματα» ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 2, 2019 - 8:50πμ

Με την ευχή «ποτέ ξανά άλλα αδικοχαμένε παιδιά», η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποδέχτηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Πόπη Κανελοπούλου και τον Ηλία Βλαχόπουλο, που έχουν συνδυαστεί με τις δύο μεγαλύτερες τραγωδίες στα ελληνικά γήπεδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα συγκινητικό βίντεο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φιλοξένησαν δηλώσεις της μητέρας του Κανελόπουλου, που ο γιος της ήταν ανάμεσα στα θύματα στο αιματηρό ντέρμπι με την ΑΕΚ, και του Ηλία Βλαχόπουλου, οδηγού ενός από τα λεωφορεία που έχασαν έξι φίλοι του ΠΑΟΚ τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκρότησε παρατεταμένα πριν και κατά τη διάρκεια του βίντεο όπου οι δύο καλεσμένοι της σημερινής ημέρας τόνισαν πως εύχονται να είναι τα τελευταία θύματα μέσα στα γήπεδα.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνόδευσε την κα Κανελοπούλου, όπου είχε και συζήτηση, κατά την έξοδό της από το γήπεδο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Άμπελ Φερέιρα.

Μάλιστα κατά την είσοδο των δύο ομάδων τα δύο κεντρικά πρόσωπα της δράσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις δύο ομάδες, δίπλα από τους αρχηγούς και εν συνεχεία άφησαν δίπλα από τον πάγκο των δύο ομάδων δύο φανέλες σε κάδρα όπου αναγράφονται οι ημερομηνίες που έγιναν οι δύο τραγωδίες, η φράση «Ποτέ Ξανά» και οι αριθμοί 21+6.

 

Υποστήριξη: SilkTech