Υπάρχουν εναλλακτικές σε περίπτωση «ναυαγίου» με Καλαθά*Πόσα χρειάζονται για να βγει η χρονιά

Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019 - 7:51μμ

Το σίριαλ Καλαθά καλά κρατεί στην Παναχαϊκή. Το περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία που αναχώρησε χθες για Αυστραλία αναφέρει πως η απάντηση του για το αν θα εμπλακεί στα διοικητικά των «κοκκινόμαυρων» ή όχι, θα είναι άμεση.

Ο Θέμης Καλαθάς με δήλωσή του θα ενημερώσει τους πάντες για την απόφασή του, η οποία θα είναι και οριστική, μέσα στην εβδομάδα.

Το ζήτημα που προκύπτει την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες για αρνητική απάντηση του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία (αυτό ερμηνεύεται και από το γεγονός πως έφυγε από την Πάτρα), είναι το αν είναι έτοιμη η Παναχαϊκή για την επόμενη μέρα.

Πηγές της ΠΑΕ αναφέρουν με βεβαιότητα πως υπάρχουν και εναλλακτικά σχέδια και πλάνα σε περίπτωση ναυαγίου των διαπραγματεύσεων με Καλαθά.

Το ρεπορτάζ θέλει τον ομογενή επιχειρηματία να έχει προβληματιστεί έντονα από τα πάγια έξοδα της ομάδας, τα οποία και δεν μπορεί κανένας να του διασφαλίσει πόσα είναι. Αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος που δεν είδαμε τον Κώστα Κατσουράνη αυτές τις μέρες στην Πάτρα, όπου ο Καλαθάς έκανε τις επαφές και τους ελέγχους.

Ποιο είναι όμως το ποσό που χρειάζεται για να βγει η χρονιά στην Παναχαϊκή και θα πρέπει να βάλει ο εκάστοτε επενδυτής, πλέον της συμμετοχής του στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΠΑΕ και πέρα από τυχόν έσοδα από πωλήσεις ή εισιτήρια, το ποσό ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.

Από την Συμμαχία πάντως πηγάζει η αίσθηση πως δεν θα απαντήσει θετικά ο Θέμης Καλαθάς και γι’ αυτό προετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους ήδη.

Ίσως το ραντεβού που περιμέναν να κάνουν χθες με τον ομογενή επιχειρηματία και δεν πραγματοποιήθηκε να τους έστειλε ένα μήνυμα.

Πάντως όπως έγραψε και χθες το sportin.gr, να επενδύσεις τουλάχιστον μισό εκατομμύριο από οικογενειακή επιχείρηση χωρίς να επεξεργαστείς όλα τα ενδεχόμενα, είναι πολύ δύσκολο. Οπότε ας κάνουμε λίγο υπομονή. Προέχει η ιστορική μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech