Ξέσπασε ο γιος του Κούγια: «Σας έχουμε τελείως γραμμένους, είναι ο μεγαλύτερος μάγκας»

Τρίτη, Φεβρουάριος 23, 2021 - 6:32μμ

Απειλές δέχεται ο γιος και η κόρη του Αλέξη Κούγια όπως ανέφερε ο Χρήστος Κούγιας με ανάρτησή του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον ίδιο, και πρώην παράγοντα του Ιωνικού θυμίζουμε, οι απειλές ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και έδωσε συνέντευξη στο MEGA.

«Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα […] Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, σας έχουμε γραμμένους» γράφει στο Facebook.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Ελλάδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο».

Υποστήριξη: SilkTech