Ξεσήκωσαν οι Onirama στο live των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Μάιος 17, 2019 - 11:01μμ

Ξεσήκωσαν το Πατρινό κοινό στην πλατεία Γεωργίου Α’, οι Οnirama, το δημοφιλές ποπ ροκ γκρουπ με επικεφαλής τον frontman Θοδωρή Μαραντίνη. Οι Οnirama πραγματοποίησαν ένα επιτυχημένο live στο πλαίσιο εκδήλωσης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσει η πόλη της Πάτρας σε 100 μέρες από σήμερα στα τέλη Αυγούστου 2019.

Το στήσιμο της σκηνής και των ηχητικών για το live των Onirama είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Πέμπτης και το δημοφιλές γκρουπ επιτυχιών όπως το «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», «Κλεψύδρα» και «Ο χορός, Κλείσε τα μάτια» έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που πήγε στην πλατεία Γεωργίου σε αυτή την μουσική – αθλητική γιορτή που έγινε 100 ημέρες από την έναρξη των Μεσογειακών Αγώνων.

Στην πλατεία Γεωργίου είχε στηθεί & ένα γήπεδο beach soccer όπου μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να σουτάρουν και να βάλουν γκολ σε ένα τέρμα, με συντελεστή δυσκολίας.

100 Days to Go 🎉 Το πάρτι ξεκίνησε με τους Onirama!! #100daystogo #Patras2019 #mbgpatras2019 #beachgames2019 #volunteermbgpatras2019 #Patras #Greece #Mediterranean #Beach #Games #ksana_sto_paixnidi #i_Ellada_KsanastoPaixnidi #i_Patra_KsanastoPaixnidi

Gepostet von II Mediterranean Beach Games, Patras 2019 am Freitag, 17. Mai 2019
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική