Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στον 36ο Ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος»-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κυριακή, Οκτώβριος 21, 2018 - 3:25μμ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Ημιμαραθώνιος  «Φάνης Τσιμιγκάτος», στην μνήμη του μεγάλου αθλητή της πόλης μας, Φάνη Τσιμιγκάτου, από τον Δήμο Πατρέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας, την Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Πήραν μέρος εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και ξεχώρισαν από την περιοχή μας, ο Κώστας Ιατρόπουλος του Αθηνόδωρου (νικητής του αγώνα) και ο Αντώνης Πανταζόπουλος του Εσπέρου (2ος στα 10.000μ.).

Την εκκίνηση του αγώνα 21 km στην πλατεία Καμινίων, έκανε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης  και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Τάκης Πετρόπουλος, την εκκίνηση του αγώνα 10 km στο ύψος του Κόκκινου Μύλου έκανε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη  και  το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων, Κώστας Καραγκούνης και την εκκίνηση του αγώνα 1 km στο ύψος της πλαζ στην Αγυιά, για παιδιά 8 -12 ετών και για ΑμΕΑ, έκανε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Ο τερματισμός του Ημιμαραθωνίου έγινε στην πλαζ, όπου έγιναν και οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Δημοτικής Αρχής και εκπρόσωποι των φορέων που συνδιοργάνωσαν, αλλά και εκείνων που στήριξαν τον Ημιμαραθώνιο, απένειμαν τα κύπελλα στους τρεις πρώτους σε κάθε αγώνα και αναμνηστικά  μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από τη θέση που κατέλαβαν.

Τέλος ο Δήμαρχος, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του μεγάλου αθλητή Φάνη Τσιμιγκάτου, που ήταν παρούσα στην αθλητική εκδήλωση και παρέλαβε η σύζυγός του, Ζωή Τσιμιγκάτου.

Τα αποτελέσματα στον ημιμαραθώνιο και τα 10 χιλιόμετρα:

Υποστήριξη: SilkTech