Ξεκίνησε με την πανηγυρική εκκίνηση το «40ο Ράλι Αχαιός»

Σάββατο, Μάρτιος 10, 2018 - 8:55μμ

Δόθηκε σήμερα η έναρξη στο «40ο Ράλι Αχαιός» με την πανηγυρική εκκίνηση των αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου. Το ράλι που έχει ως κέντρο φέτος την πόλη της Πάτρας, διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών.

Ο αγώνες περιλαμβάνει δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές. Η πρώτη είναι το ανηφορικό στην αρχή και τεχνικό μετά την μέση του ¨Σαλμενίκο¨, και η δεύτερη είναι η ειδική διαδρομή ¨Αργυρά¨, δηλαδή η πασίγνωστη ανάβαση Πιτίτσας με κατηφορική φορά.

Αύριο Κυριακή, 11 Μαρτίου, θα δοθεί η εκκίνηση, στις 9 το πρωί, στο πρώτο πλήρωμα από την Προβλήτα των ferry boat στο Ρίο με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή και ο Τερματισμός του αγώνα θα γίνει στις 14:36 στην πλατεία Β. Γεωργίου Ά στην Πάτρα.

Ο αριθμός των συμμετοχών συμβαδίζει με τα στάνταρ της εποχής που διανύουμε , και έτσι 22 πολλά υποσχόμενα πληρώματα από όλες τις κατηγορίες θα ριχθούν στην μάχη με το χρονόμετρο

«Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που θα βρούν μέσα στο έντυπο των συμμετοχών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με ασφάλεια. Επίσης τους παρακαλούμε να υπακούουν στις οδηγίες των υπεύθυνων Κριτών και της Αστυνομίας».

Υποστήριξη: SilkTech