Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Δευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 7:51μμ

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, την νέα μάχη για την τετράδα του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον ΠΑΟΚ.

Ο Προμηθέας, μετά το διπλό στο Περιστέρι, θέλει την νίκη που θα τον κρατήσει στην πρώτη τετράδα απέναντι στον πολύ δυνατό ΠΑΟΚ σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ομάδες που είναι κοντά στην πρόκρισή τους στους «16» του BCL, ενώ θυμίζουμε πως αποτέλεσαν πέρσι το ζευγάρι του Μικρού Τελικού της Basket League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech