Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αναπτυξιακών τμημάτων της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών

Τρίτη, Αύγουστος 28, 2018 - 8:08μμ

Από το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες (άνω των 6 ετών) των ακαδημιών της ΕΑΠ παίρνουν τη θέση τους στο γήπεδο. Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του:

"Οι ώρες των προπονήσεων για την περίοδο 2018-2019 διαμορφώνονται ως εξής:

ΜΠΑΣΚΕΤ

8-9 π.μ., 9-10 π.μ., 10-11 π.μ. και 11-12 μ. (Υπεύθυνος τμημάτων: Διονύσης Φραγκισκάτος. Προπονητική ομάδα: Χρήστος Πασχάκης, Διονύσης Σταυρόπουλος, Τάσος Σαββόπουλος)

ΒΟΛΕΪ

12-1 μ.μ. και 1-2 μ.μ. (Προπονητική ομάδα: Τζένη Φαλιέρου, Γιώργος Μητρόπουλος)

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Οι προπονήσεις στο τμήμα πυγμαχίας ξεκινούν την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ. υπό την επίβλεψη του προπονητή, Γιάννη Χαζάπη.

ΣΚΑΚΙ

Η έναρξη για το σκάκι θα γίνει επίσης, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου με τους αδελφούς Σιέμπου να έχουν την προπονητική ευθύνη.

ΖUMBA- PILATES

Τα τμήματα zumba και pilates (εφήβων και ενηλίκων) με υπεύθυνη την Μαρία Σοϊλέ ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου με τις ώρες των προπονήσεων να διαμορφώνονται ως εξής:

ZUMBA ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Δευτέρα- Τετάρτη 5-6 μ.μ., Πέμπτη 6-7 μ.μ.

PILATES: Δευτέρα- Τετάρτη και Πέμπτη 6-7 μ.μ.

ZUMBA ΕΦΗΒΩΝ: Τρίτη- Πέμπτη 5-6 μ.μ.

PILATES (πρωινό τμήμα): Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή 11 π.μ.- 12 μ.

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Τα τμήματα πινγκ- πονγκ ξεκινούν επίσης, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες της Ε.Α.Π., μπορούν να προσέλθουν καθημερινά (6- 9 μ.μ.) στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου για την εγγραφή και την άμεση ένταξή τους στα τμήματα.

Το τρίπτυχο της δομής λειτουργίας των ακαδημιών της Ε.Α.Π. είναι καθοδήγηση, εξέλιξη, επίβλεψη. Τα αναπτυξιακά τμήματα της Ένωσης δίνουν τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους στον αθλητισμό, να στελεχώσουν τα αθλητικά του τμήματα και να αναπτύξουν πνεύμα ευγενούς άμιλλας.

Στόχος των ακαδημιών είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα μέσα από ένα υγιές μαθησιακό-αθλητικό περιβάλλον να διαμορφώσουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, πειθαρχία, κοινωνικότητα και ομαδικότητα.

Στις ακαδημίες της Ε.Α.Π. διαμορφώνονται ειδικά καταρτισμένα προπονητικά προγράμματα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών.

Οι προπονήσεις γίνονται στις πρότυπες, ανακαινισμένες και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Διονυσίου σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών και αθλημάτων, ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα αθλήματα των Μπάσκετ, Βόλει, Πυγμαχία, Σκάκι, Πινγκ- Πονγκ και zumba- pilates.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6946506222 (Σπύρος Παγούρας) ή μπορείτε να ενημερωθείτε και από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (eap1927.gr).

Η οικογένεια της Ε.Α.Π. σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας και υπόσχεται πως για ακόμη μία αθλητική χρονιά θα φανεί αντάξια των προσδοκιών και της εμπιστοσύνη σας".

Υποστήριξη: SilkTech