Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 2nd Spyros Avramis International Beach Soccer Cup

Σάββατο, Σεπτέμβριος 11, 2021 - 8:02πμ
Από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου στα "Σπύρος Αβράμης" του ΠΕΑΚ

Ξεκίνησε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση του μεγάλου τουρνουά που θα διεξαχθεί και φέτος στην πόλη μας από τη Νάπολη Πατρών. Αναφερόμαστε βεβαίως στο «2nd Spyros Avramis International Beach Soccer Cup», που θα λάβει χώρα το τριήμερο 17-18-19 Σεπτεμβρίου 2021, στο γήπεδο ποδοσφαίρου άμμου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ και φέρει και το όνομά του…

Την Τετάρτη το απόγευμα λοιπόν, στην Αίθουσα Τύπου του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του τουρνουά, στην οποία οι διοργανωτές παρουσίασαν σημαντικές λεπτομέρειες για την εκδήλωση που ετοιμάζουν.

Στο πάνελ παρευρέθηκαν η αδερφή του αδικοχαμένου Σπύρου, Ιωάννα Αβράμη, οι συνιδρυτές της ομάδας Βασίλης Παπαζαφείρης και Βασίλης Σταυρόπουλος, ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ, Νίκος Παπαδημάτος, που μάλιστα έδωσε και μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις της βραδιάς.

Συγκεκριμένα παίρνοντας πρώτος τον λόγο ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, αφού απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, έκανε γνωστό πως το ΠΕΑΚ στηρίζει την πρόταση της Νάπολη να ονομαστεί το Γήπεδο Άμμου, «Σπύρος Αβράμης».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Παπαζαφείρης και ο Βασίλης Σταυρόπουλος ευχαρίστησαν τους φορείς που στέκονται δίπλα στην αγνή προσπάθεια της ομάδας και ανέπτυξαν το σκεπτικό και το πλάνο της Νάπολη για το φετινό, αλλά και για τα επόμενα τουρνουά. 

Τα βασικότερα σημεία των τοποθετήσεων των προσώπων που απάρτιζαν το πάνελ της Συνέντευξης Τύπου:

Νίκος Παπαδημάτος (Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΠΕΑΚ Πάτρας): «Είστε άξιοι συγχαρητηρίων επειδή έχετε μνήμη. Πάντα πρέπει κανείς να έχει μνήμη του παρελθόντος. Υπερθεματίζουμε στο να ονομάσετε το χώρο που έχετε προς χρήση και ανήκει στο ΠΕΑΚ «Σπύρος Αβράμης.» 

Βασίλης Παπαζαφείρης (Προπονητής & Ιδρυτικό Μέλος Νάπολη Πατρών): «Η ιδέα όλου αυτού του εγχειρήματος ξεκίνησε όταν δημιουργήθηκε και το Γήπεδο Άμμου που έχουμε. Θελήσαμε ταυτόχρονα με το γήπεδο να κάνουμε ένα Διεθνές Τουρνουά στη μνήμη του Σπύρου, το οποίο θα τον τιμά. Φέτος ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά. Ενδεχομένως να μην έχει υπάρξει την τελευταία πενταετία τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου στην Ελλάδα τόσο υψηλού επιπέδου!»

Βασίλης Σταυρόπουλος (Αθλητής & Ιδρυτικό Μέλος της Νάπολη Πατρών): «Εύχομαι χρόνο με το χρόνο το τουρνουά να γίνεται καλύτερο και να έχει και η πόλη μας κέρδος από όλο αυτό. Εμείς σαν οικογένεια, φίλοι και δημιουργοί της ομάδας του Σπύρου, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.»…

Υποστήριξη: SilkTech