Ξεκίνησε το διαδραστικό Πρόγραμμα «Πυθαγόρας» της Παναχαϊκής

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 30, 2020 - 10:02πμ

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση, εν μέσω υγειονομικής κρίσης λόγω Covid-19 και με προσήλωση στα μέτρα προστασίας, ξεκίνησε την υλοποίηση του διαδραστικού προγράμματος «Πυθαγόρας» για το αθλητικό έτος 2020-2021.

Με όραμα την άσκηση του νου και προσδοκώντας στην καλλιέργεια του πνεύματος και στην ευρύτερη μόρφωση, ακολουθούμε το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Στις 27/9/2020, σε δύο συνεδρίες, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με τη διαχείριση της νόσου Covid-19 και με το θέμα «φοβίες στη σύγχρονη εποχή και η διαχείρισή τους».

Επίσης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς στις 29/9/2020, έγινε ενημέρωση για την πρωτογενή πρόληψη σε ότι αφορά τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Μίλησαν, ο κ. Κωνσταντίνος Σβόλης με την ιδιότητα του αντιπροέδρου και καρδιολόγου και ο κ. Ιωάννης Αθανασόπουλος με την ιδιότητα του κλινικού ψυχολόγου.

Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο εκ των εμπνευστών του προγράμματος «Πυθαγόρας», κ. Μάρκος Μυκονιάτης, ο πρώην αθλητής και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος, κ. Γεώργιος Παππάς και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών βόλεϊ, κ. Σταύρος Γεράνιος και μπάσκετ. κ. Μάριος Ζαφειρόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech