Ξεκινάνε την προσπάθεια τους στα τελικά του Πανελληνίου οι Κορασίδες της ΝΕΠ

Πέμπτη, Ιούνιος 21, 2018 - 1:54μμ

Για την Αθήνα αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η ομάδα πόλο Κορασίδων της ΝΕΠ, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στον α΄ γύρο των τελικών, η ΝΕΠ θα παίξει με Ολυμπιακό, ΟΥΚ Βόλου, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα χιαστί παιχνίδια, οι αγώνες κατάταξης και οι τελικοί. Η ΝΕΠ θα συμμετάσχει στον Β΄ Ομιλο, με τους αγώνες να διεξάγονται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ενώ τα τελικά θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Στον Α΄ Ομιλο μετέχουν οι Βουλιαγμένη, Πανσερραϊκός, Ρέθυμνο, Νηρέας Χαλανδρίου και Περιστέρι.

Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Μπιτσάκου είναι η πρόκριση, σε πρώτη φάση, στην 4άδα της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει.

Γνωστή έγινε η σύνθεση της ομάδας πόλο Κορασίδων της ΝΕΠ, η οποία θα διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα και - γιατί όχι - μια θέση στο βάθρο στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τις εξής παίκτριες: Αθηνά Σταθοπούλου, Ελεάννα Γεωργίου, Μαρία Ζαφειράκη, Κατερίνα Μοίραλη, Αγγελική Σπυράτου, Ευδοκία Τσιμάρα, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Βασιλική Κιούρκα, Ντένια Κουρέτα, Ελενα Μαυροειδή, Βασιλική Παπανικολάου, Μαρία Τασιούλα, Γεωργία Ζαφειράκη, Αλεξάνδρα Κρινα και Νικολέττα Κωνσταντινοπούλου. Προπονητές είναι οι Δημήτρης Μπιτσάκος και Λευτέρης Μπόκαρης και έφορος ο Δημήτρης Σινέμογλου.

Το πρόγραμμα των «δελφινιών» έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 21/6: ΝΕΠ-Ολυμπιακός (8.30μ.μ.), Πανιώνιος-ΟΥΚ Βόλου (9.30μ.μ.).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6: ΟΥΚ Βόλου-ΝΕΠ (10π.μ.), ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (11π.μ.), Ολυμπιακός-ΟΥΚ Βόλου (5.30μ.μ.), ΝΕΠ-ΠΑΟΚ (6.30μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (10π.μ.), Πανιώνιος-ΝΕΠ (11π.μ.), ΟΥΚ Βόλου-ΠΑΟΚ (5μ.μ.), Ολυμπιακός-Πανιώνιος (6μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6: Ημιτελικοί (9π.μ. και 10π.μ.), αγώνες κατάταξης (11π.μ. και 12μ.), μικρός τελικός (5μ.μ.), μεγάλος τελικός (6μ.μ.).

Υποστήριξη: SilkTech