Ξεκινάνε οι ακαδημίες μπάσκετ της Ολυμπιάδας

Σάββατο, Σεπτέμβριος 5, 2020 - 4:02μμ

H Διοίκηση της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ανακοίνωσε την έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του Συλλόγου για την περίοδο 2020-2021 το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

«Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες –ανεξαρτήτου ηλικίας- που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του Συλλόγου, μπορούν να προσέλθουν στο ιδιόκτητο γήπεδο της Ολυμπιάδας στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών (Τείσωνος 24) τις καθημερινές από Δευτέρα – Πέμπτη (6μμ – 8μμ) και τα Σαββατοκύριακα (9πμ – 1μμ) για την εγγραφή και την άμεση ένταξή τους σε τμήμα», ανέφερε η ανακοίνωση και συνέχιζε:

«H Διοίκηση της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ δίνει μεγάλη σημασία στην οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής καθώς μέσα από αυτά στελεχώνονται τα αγωνιστικά της τμήματα. Η επίβλεψη και η  καθοδήγηση των ακαδημιών του συλλόγου είναι στα χέρια έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών – δασκάλων, οι οποίοι εκτός από τα μυστικά των αθλημάτων καλλιεργούν στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες το πνεύμα της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.

Οι προπονήσεις  γίνονται στα δύο κλειστά γήπεδα του Συλλόγου σε ολιγομελή τμήματα. Για να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών ιδίας οικογένειας, ο Σύλλογος παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών και αθλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες (καθημερινά 18:00 - 20:00 & Σ/Κ 9:00 - 14:00) τηλέφωνο επικοινωνίας  του Συλλόγου: 2610 329 196

Υπεύθυνος των ακαδημιών στο βόλεϊ είναι ο Ντίνος Τζουβέκας, ενώ στα τμήματα του μπάσκετ ο Γιάννης Δίπλαρος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου προπονητή ακαδημιών Βόλεϊ Ντίνου Τζουβέκα:   694 475 8455

Τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου προπονητή ακαδημιών Μπάσκετ Γιάννη Δίπλαρου: 690 670 0555».

Υποστήριξη: SilkTech