Ξεκινάνε οι ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ της Ολυμπιάδας

Τρίτη, Αύγουστος 21, 2018 - 10:13μμ

H Διοίκηση της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ανακοίνωσε την έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του Συλλόγου, για την περίοδο 2018-2019, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες –ανεξαρτήτου ηλικίας- που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του Συλλόγου, μπορούν να προσέρχονται στο ιδιόκτητο γήπεδο της Ολυμπιάδας στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών (Τείσωνος 24) τις καθημερινές, από Δευτέρα – Πέμπτη (6μμ – 8μμ) και τα Σαββατοκύριακα (9πμ – 1μμ) για την εγγραφή και την άμεση ένταξη τους σε τμήμα.

Οι ακαδημίες του στίβου θα ξεκινήσουν Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο Κουκούλι Πατρών. Ώρες προσέλευσης, Δευτέρα έως Παρασκευή 6μμ – 8μμ.

Η Ολυμπιάδα δίνει μεγάλη προσοχή στην οργάνωση και την σωστή λειτουργία των υποδομών της, καθώς μέσα από αυτές στελεχώνονται και τα αγωνιστικά της τμήματα. Η προπονητική επίβλεψη των ηλικιακών τμημάτων έχει ανατεθεί σε έμπειρους προπονητές -παιδαγωγούς. Υπεύθυνοι στις ακαδημίες είναι, για το μπάσκετ ο κ. Γιάννης Δίπλαρος, στο βόλεϊ ο κ. Συνοδινός Μανώλης με τον κ Τζουβέκα Κων/νο και στο στίβο η Ντίνα Μπορνιβέλη με τον Κώστα Λεβιδιώτη.

Υποστήριξη: SilkTech