Ξεκάθαρο μήνυμα Βασιλειάδη σε Δημοτική Αρχή για τους Μεσογειακούς: Οι αγώνες δεν θα ανήκουν στον χορηγό

Τρίτη, Φεβρουάριος 6, 2018 - 7:00μμ

Στην άμεση συνεργασία όλων των φορέων για την πραγματοποίηση αγώνων με γνώμονα την επόμενη μέρα και την κατάκτηση του μεγάλου στοιχήματος των Μεσογειακών Αγώνων στάθηκε ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης από την ομιλία του στην Πάτρα στα πλαίσια τού αναπτυξιακού συνεδρίου της κυβέρνησης. Ο κ. Βασιλειάδης αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια τους φορείς, το επιμελητήριο και όλους τους εμπλεκόμενους για την αγαστή μέχρι ώρας συνεργασία, που έφερε και τους αγώνες στην πόλη, έστειλε το μήνυμα για συνεργασία και στην πορεία στο ίδιο κλίμα.

«Μέσα από τροχοπέδη και διαφωνίες φτάσαμε μέχρι εδώ και αποδείξαμε ότι μπορούμε.

Να δουλέψουμε από τώρα όλοι μαζί την επόμενη μέρα. Οι Παράκτιοι Αγώνες είναι μεγάλο στοίχημα για την πόλη, την περιοχή και τη χώρα. Ένα στοίχημα να αποδείξουμε πως δεν ευθύνονται οι μεγάλες διοργανώσεις για την χρεοκοπία της Ελλάδας».

Ο Υφυπουργός έκανε και ένα ακόμα άνοιγμα στη δημοτική αρχή με αυτή την αφορμή, τονίζονται ότι το χορηγικό ζήτημα δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη. Ότι πρέπει να υπάρχει σύμπνοια, «να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς τσιτάτα… αλλιώς να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του».

«Οι αγώνες δεν θα ανήκουν στον χορηγό. Αλλά πρέπει να μειωθεί το κρατικό κόστος προς όφελος των πολιτών. Δεν συμφωνούμε εννοείται να γίνει ένα εμπορικό τσίρκο.. αλλά εξαρτάται μόνο από μας πόσο περιθώριο θα έχουν οι χορηγοί.

Οι χορηγοί μας βοήθησαν να καταθέσουμε το φάκελο, οι χορηγοί μας βοήθησαν να πάρουμε και τους αγώνες, στο χέρι μας είναι να τους χειριστούμε και σωστά!! Αλλά μόνο μέσα από συνεργασίες και χωρίς τοίχους και τσιτάτα», επανέλαβε.

Υποστήριξη: SilkTech