Ξεχώρισε ο ΑΟΠ Ερμής στο Πανελλήνιο τοξοβολίας ανοιχτού χώρου - ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Ιούλιος 16, 2020 - 4:02μμ

Πολύ καλή η παρουσία των μικρών αθλητών του ΑΟΠ ΕΡΜΗΣ για ακόμα μία φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου Παίδων/Κορασίδων που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 12 Ιουλίου, αποδεικνύοντας την σταθερότητα και την ποιότητα που χαρακτηρίζει συνολικά την ομάδα.

Οι ταλαντούχοι  αθλητές του Μάνθου Στρεμμένου επέστρεψαν δυναμικά  και με μεγάλη όρεξη στις προπονήσεις μετά την περίοδο της καραντίνας για να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν επάξια στις μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας τους, να διεκδικήσουν και να κρατήσουν τη θέση τους στο βάθρο των πρωταθλητών.

Η ομάδα συμμετείχε με 8 αθλητές στις κατηγορίες ολυμπιακού και σύνθετου τόξου. Ο νεαρός Άγγελος Στολάκης έδειξε σε πολύ σύντομο διάστημα τις δυνατότητές του και κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση του βάθρου μαζί με τον Παπακωνσταντόπουλο Γιώργο που συνεχίζει σταθερά την πορεία του ανάμεσα στους πρώτους της κατηγορίας του, να κατακτά την τρίτη θέση.

Ακολούθησαν με πολύ καλές επιδόσεις ο Πανουτσόπουλος Ιάσονας και ο Αθανασιάδης Νίκος στο σύνθετο τόξο καθώς και στην κατηγορία του ολυμπιακού τόξου ο Νίκος Λυγιδάκης.

Πολύ καλή και η προσπάθεια των κοριτσιών του Ερμή, Στεμμένου Έλενας, Αλεξοπούλου Αναστασίας οι οποίες μπήκαν στην τελική δεκάδα της κατάταξης. Αξιοσημείωτη είναι η εκπληκτική προσπάθεια της Σπανοσωτηροπούλου Τέτης που εντυπωσίασε με τις ικανότητες και το σθένος της να αγωνιστεί στα 30μ και σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία καταφέρνοντας και αυτή να μπει στη δεκάδα.

Η αγωνιστική ποιότητα των αθλητών του ΑΟΠ ΕΡΜΗΣ είναι εμφανής σε κάθε συμμετοχή σε διοργανώσεις της ομοσπονδίας, κάτι που δείχνει το επίπεδο της ομάδας και την κλάση των αθλητών του.

Υποστήριξη: SilkTech