Ξεχώρισαν για άλλη μία φορά οι γυμνάστριες του Άτλαντα Πατρών

Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2018 - 7:51μμ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Άτλαντα Πατρών στο 1ο διεθνές τουρνουά ενόργανης παίδων και κορασίδων “Horizon Cup”, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας στο προσκήνιο την επόμενη γενιά πρωταθλητριών.

Συγκεκριμένα η Αθανασία Μεσίρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα με 12.600 βαθμούς, το ασημένιο στο σύνθετο ατομικό με 43.350 β. και στη δοκό με 11.650 β.

Στο έδαφος η Άννα Μαρία Μιχαλάκου κατέκτησε το χρυσό με 12.400 β.,ενώ η Λεμονιά Τσοπάνογλου πλασαρίστηκε στην οκτάδα των νικητών καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στο έδαφος με 11.050 β. και στη δοκό με 9.950 β.

Στην ομαδική κατάταξη η ομάδα του Άτλαντα κατέλαβε την 5η θέση με 120.850 β. σε σύνολο 11 ομάδων. Στο 1ο “Horizon Cup”, που διοργανώθηκε από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. σε συνεργασία με την Ε.Γ.Ο. και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν περίπου 90 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 11 έως 14 ετών, από συνολικά 30 σωματεία έξι χωρών (Ρωσία, Βέλγιο, Κύπρος, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα).

Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Τσοπάνογλου δήλωσε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που εκπροσωπήσαμε επάξια την πόλη μας στο 1ο διεθνές τουρνουά ενόργανης παίδων-κορασίδων “Horizon Cup” αξίζουν συγχαρητήρια στις νεαρές μας αθλήτριες για τον υπέροχο αγώνα που έδωσαν και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο".

Υποστήριξη: SilkTech