Ξανά στο βάθρο ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Αχαΐας στην Πάτρα

Πέμπτη, Μάιος 16, 2019 - 10:31πμ

Νικητές αναδείχτηκαν για ακόμα μία φορά οι αθλητές του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Αχαΐας (Α.Σ.Σ.Α.), κατά τη διοργάνωση του Αγώνα Ανοιχτού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου Α΄ και Β΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Οι αθλητές του Α.Σ.Σ.Α. Πέτας Ευάγγελος και Ίλικος Αθανάσιος αγωνίστηκαν στη Β΄ Κατηγορία Σύνθετου Τόξου και κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, συναγωνιζόμενοι αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ με τη βαθμολογία τους ανέβηκαν στην Α΄ Κατηγορία.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών του Συλλόγου, ο πρόεδρος του Α.Σ.Σ.Α. και προπονητής της ομάδας Χρήστος Κουρνούτος δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου μας, που κατάφεραν για άλλη μία φορά να διακριθούν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, ανάμεσα σε αξιόλογους αθλητές από όλη τη χώρα.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως ανταμοιβή των προσπαθειών τους, μέσα από τις προπονήσεις, για συνεχή βελτίωση, δίνοντας, παράλληλα το καλό παράδειγμα στους νέους αθλητές του Συλλόγου». Επόμενη «στάση» της ομάδας του Α.Σ.Σ.Α. είναι ο αγώνας τοξοβολίας στην Αθήνα στις 18 και 19 Μαΐου, καθώς και το Πρωτάθλημα Ανοιχτού Χώρου τον Ιούνιο.

Υποστήριξη: SilkTech