Ξανά στο προσκήνιο ο Κοντοχρήστος για ενίσχυση η Παναχαϊκή

Παρασκευή, Οκτώβριος 8, 2021 - 3:05μμ

Από την στιγμή που το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση για την Παναχαϊκή, η τελευταία θα ρίξει βάρος στο κομμάτι της ενίσχυσης που θα τεθεί επί τάπητος τα επόμενα 24ωρα.

Όπως είπε και στις δηλώσεις του  μετά το τέλος του αγώνα με ο Ζελικο Καλαιτζιτς, θα γίνει μια κίνηση ενίσχυσης και υπάρχουν επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Εκτός από την περίπτωση του Βάντερσον ο οποίος είναι στο στόχαστρο της ομάδας και έχουν γίνει συζητήσεις, μια περίπτωση παίκτη που φαίνεται να επανέρχεται είναι αυτή του Χρήστου Κοντοχρήστου ο οποίος μένει εκ νέου ελεύθερος αφού τελικά δεν υλοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Καλλιθέα μετά την πρόσφατη απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Άλλωστε θυμίζουμε πως η Παναχαϊκή τα είχε σχεδόν βρει με τον  Κοντοχρήστο και αν δεν έβρισκε συμβόλαιο στην Σούπερ Λιγκ 2, τότε θα κατηφόριζε στην Πάτρα όμως προ ημερών η Καλλιθέα πήρε το πράσινο φως για μετάφερες.

Με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς να αποκλείεται κανείς πως κάποια από τις 9 ΠΑΕ που ζημιώνονται από την απόφαση του διαιτητικού της ΕΠΟ, δεν θα κινηθεί νομικά, ό Κοντοχρήστος είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα προσέγγιση από τους κοκκινόμαυρους στον Έλληνα μπακ.

Πρόθεση της Παναχαϊκής είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά να υπάρξουν σύντομα, αν είναι δυνατόν και μέσα στο Σαββατοκύριακο οι παίκτες να βρίσκονται στην Πάτρα ώστε από την Δευτέρα να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων  ώστε να είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής.

Υποστήριξη: SilkTech