Βροχή και πλούσιο θέαμα στη Μελβούρνη

Τρίτη, Ιανουάριος 21, 2020 - 11:03μμ

Ήταν μία αγωνιστική ημέρα με πάρα πολλές αναμετρήσεις καθώς ο καιρός ήταν βροχερός και μερικές μεταφέρθηκαν για σήμερα. Αυτά που κρατάμε είναι τα εξής:

* Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Margarita Gasparyan με 2-0 σετ (6-2,6-2) και πέρασε στον δεύτερο γύρο που θα αντιμετωπίσει την Nao Hibino. Η Γιαπωνέζα είναι qualifer και η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να περάσει το εμπόδιό της και στον 3ο γύρο να πέσει πάνω στην Madison Keys, Νο10 του ταμπλό που θα είναι και η πρώτη δυνατή πρόκληση.

* Ο Rafa Nadal δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Hugo Dellien τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ (6-2,6-3,6-0). Κάποιες εμπνεύσεις του Βολιβιανού και το παράξενο forehand με άλμα τού έδωσαν το χειροκρότημα του κοινού και 2 break στο σερβίς του Ισπανού ταυρομάχου αλλά χρειαζόταν κάτι πολύ παραπάνω για να απειλήσει.

* Ο Daniil Medvedev είναι στο 2ο γύρο μετά τη νίκη του με 3-1 επί του ανερχόμενου Frances Tiafoe. Ο Αμερικανός αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στον αντίπαλό του, είχε σίγουρα την ευκαιρία.

* Θύμα της σημερινής έκπληξης ήταν και πάλι ο Καναδάς που είδε τον Felix Aliassime να χάνει με 3-1 απο τον Ernest Gulbis.

* Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα. Ο Ντομινίκ Τίμ, ο Αλεξάντερ Σβέρεφ, ο Νταβιντ Γκοφάν, ο Σταν Βαβρίνκα, ο Γκαελ Μονφις, ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Κάρεν Χατσάνοφ και ο Νικ Κύργιος πέρασαν έυκολα ή δύσκολα στο 2ο γύρο της διοργάνωσης.

* Όσο για το αυριανό πρόγραμμα, οι φίλοι του Τζόκοβιτς και του Στέφανου Τσιτσιπά έχουν πρωινό ξύπνημα αφού οι αναμετρήσεις και των 2 θα ξεκινήσουν περίπου στις 6 το πρωι! Πιο τυχεροί οι φίλοι του Φέντερερ που παίζει τελευταίος, περίπου στις 12 το πρωί!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech