Βραδιά «αντίο» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Europa League

Πέμπτη, Δεκέμβριος 10, 2020 - 5:22μμ

Με άλλα σχέδια και φιλοδοξίες μπήκαν στη φάση των ομίλων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κάπως διαφορετικά αποχαιρετούν το Γιουρόπα Λιγκ. Αντίο με το κεφάλι ψηλά θέλουν να πουν οι «δικέφαλοι», που δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε στα σκουπίδια τις πολύ καλές εμφανίσεις με Αϊντχόφεν και Γρανάδα. Εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στα παιχνίδια με την Ομόνοια από τα οποία αποκόμισε συνολικά μόλις 1 βαθμό.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς παίζουν για μια νίκη γοήτρου απέναντι στη Γρανάδα στην Τούμπα, για να φύγουν με το κεφάλι ψηλά. Άλλωστε, όπως είχε φανεί και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ισπανία (0-0), δεν υπάρχει καμία τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει σίγουρα να σκεφτεί και το προσεχές ντέρμπι με τον Άρη! Οι Ισπανοί έχουν να δώσουν 6 ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς και έχοντας προκριθεί στους «32» το ροτέισον γι’ αυτούς είναι επιβεβλημένο.

Διαφορετικά περίμεναν στην ΑΕΚ τον αγώνα με την Λέστερ στην Αγγλία, όμως τα σχέδια τους ανατράπηκαν με τις εντός έδρας ήττες από Ζόρια και Μπράγκα. Εκεί ουσιαστικά οφείλεται ο αποκλεισμός της «Ένωσης» και το γεγονός ότι πηγαίνει στην Αγγλία αδιάφορη.

Η ΑΕΚ πληγωμένη όχι μόνο για την ευρωπαϊκή αποτυχία, αλλά για το γεγονός ότι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-2, με το κλίμα στις τάξεις της να μην είναι το καλύτερο δυνατό.

Ο Καρέρα φέρεται από τις στοιχηματικές να είναι… φευγάτος. Θα είναι το αποψινό το τελευταίο ματς του Ιταλού στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο;

Υποστήριξη: SilkTech