Βόλτα στο κέντρο της Πάτρας για την γοητευτική σύζυγο του Κώστα Κατσουράνη, Έφη

Σάββατο, Ιανουάριος 4, 2020 - 2:42μμ

Να βολτάρει στο κέντρο της Πάτρας, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019 το πρωί, ανανεωμένη και πολύ όμορφη εντόπισε το thebest.gr την Έφη Κατσουράνη το γένος Σταθοπούλου που είναι η σύζυγος του Πατρινού άσου του ποδοσφαίρου και εκ των βασικών παικτών της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που κέρδισε το Euro το 2004 στην Πορτογαλία, Κώστα Κατσουράνη. Η χαμογελαστή Έφη Κατσουράνη που είναι γενικά μία κοπέλα χαμηλών τόνων, ήταν βόλτα στα μαγαζιά μαζί με την αγαπημένη της αδελφή Βάσω.

Η Έφη Κατσουράνη παντρεύτηκε με τον Κώστα Κατσουράνη το καλοκαίρι του 2004, λίγο μετά την θριαμβευτική κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδος και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βασίλη που είναι σήμερα σχεδόν 13 ετών. Ο 40χρονος Κώστας Κατσουράνης να θυμίσουμε πως ήταν τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή πριν λίγα χρόνια και στην Αχαΐα όπως και σε όλη την Ελλάδα οι φίλαθλοι τον αγαπούν πολύ λόγω της μεγάλης πορείας του στο ποδόσφαιρο αλλά και γιατί συνδέθηκε με εκείνο το μοναδικό καλοκαίρι που η εθνική μας με προπονητή τον Ότο Ρεχάγκελ έγραψε ιστορία στα ευρωπαικά και παγκόσμια ποδοσφαιρικά πράγματα.

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει πει σε συνέντευξη του πως τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια σε σύλλογο ήταν μακράν τα τρία χρόνια που βρέθηκε στη Μπενφίκα, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Πορτογαλίας. «Μεγάλο σχολείο η θητεία του εκεί», όπως έχει πει.

Υποστήριξη: SilkTech