Βίντεο δείχνει την πεθερά της Σακίρα να την πιάνει από το πρόσωπο και να της λέει να σωπάσει

Πέμπτη, Ιανουάριος 26, 2023 - 12:04πμ
πεθερά - νύφη

"Λάδι στη φωτιά" για τη σχέση ανάμεσα στη Σακίρα και την πεθερά της, τη μητέρα του Πικέ ρίχνει το νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολλές συζητήσεις.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Σακίρα, με τίτλο Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, το οποίο έχει φτάσει τις 199 εκατ. προβολέςμέσα σε 13 ημέρες, ένα βίντεο με ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην ίδια και τη μητέρα του Πικέ, Μοντσεράτ Μπερναμπέου ήρθε να προστεθεί στο σίριαλ του χωρισμού Σακίρα-Πικέ.

Στο παλαιότερο βίντεο λοιπόν, φαίνεται η μητέρα του Πικέ να πιάνει βίαια από το πρόσωπο τη Σακίρα και στη συνέχεια με μία χειρονομία να της ζητάει να σωπάσει, όταν ενώ αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας που βιντεοσκοπεί, αλλάζει αμέσως την έκφραση του προσώπου της, της χαμογελά και την πιάνει από τον ώμο.

Ο Πικέ που παρακολουθεί το επεισόδιο ανάμεσα στη σύντροφό του και τη μητέρα του δεν επεμβαίνει και φαίνεται να ζητά από τον σωματοφύλακά του να επέμβει.

Υποστήριξη: SilkTech