Βήμα πρόκρισης με την Μπαϊρόιτ (19:30) στο «Δημ. Τόφαλος»

Τετάρτη, Ιανουάριος 9, 2019 - 2:12μμ

Το ευρωπαϊκό ποδαρικό για το 2019 του Προμηθέα στην Ευρώπη (19:30, «Δημ. Τόφαλος», live στο sportin.gr) είναι παράλληλα κι ένα ραντεβού με την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Σε περίπτωση νίκης ο Προμηθέας θ’ αποσπαστεί 2 νίκες από Μπεσίκτας και τον νικητή του αγώνα Νεπτούνας-Οστάνδη που θα ισοβαθμούν στην 4η και 5η θέση, ενώ θα έχει θέσει εκτός παιχνιδιού πρόκρισης τους Γερμανούς της Μπαϊρόιτ.

Παράλληλα, η ομάδα της Πάτρας θ’ αποκτήσει προβάδισμα και για την 2η θέση μετά τη χθεσινή ήττα του Στρασβούργου, ενώ θυμίζουμε πως στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια έχει να υποδεχθεί τόσο το Στρασβούργο, όσο και την Νεπτούνας, ενώ από τους διώκτες της θ’ αντιμετωπίσει εκτός μόνο την Μπεσίκτας την επόμενη αγωνιστική.

Εύλογη, είναι, επομένως, η σημασία που αποδίδουν στο παιχνίδι και στη βοήθεια του 6ου παίκτη της ομάδας, των φιλάθλων της Πάτρας, οι άνθρωποι του Προμηθέα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Μάκη Γιατρά, μετά τον νικηφόρο αγώνα επί του Πανιωνίου, το Σάββατο: «Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη με την Μπαϊρόιτ, που είναι ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια μας στο BCL. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει και να μας υποστηρίξει, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι»

bcl medbayreuth 101

Το σπουδαίο και καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στην γερμανική Μπαϊρόιτ για το Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί στο «Δημ. Τόφαλος» την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα παιδιά ακαδημιών μπάσκετ των ομάδων της ένωσης, συνοδευόμενα και από τους γονείς τους, εφόσον το επιθυμούν.

Η είσοδος των μικρών αθλητών καθώς και των γονέων τους , θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική θύρα 7-8, αναφέροντας στους υπευθύνους την ακαδημία που αγωνίζονται.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech