Βιασμός 11χρονης: «Μας έλεγαν είναι ιδανικός γαμπρός, εμείς διαφωνούσαμε με τη σχέση» - Τι λένε οι γονείς του προπονητή - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Ιανουάριος 26, 2021 - 5:05μμ

Τον ισχυρισμό του προπονητή, ότι δηλαδή είχε σχέση με την τότε 11χρονη αθλήτρια, επαναλαμβάνει και ο πατέρας του 38χρονου κατηγορούμενου. "Είχαν δεσμό, η μάνα του κι εγώ διαφωνούσαμε" αναφέρει ο πατέρας του προπονητή, που καταγγέλλεται ότι βίαζε την ανήλικη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

"Έδειχνε τέτοια αγάπη στον πατέρα της κοπέλας και τέτοια αγάπη στη μάνα της κοπέλας, που εμείς ζηλεύαμε... Το ένα παιδί μας το πήρε ο Θεός και ο άλλος... γιατί το κάνει αυτό;", αναφέρει μιλώντας στο Star.

Όπως ισχυρίζεται στη συνέχεια, "κάποια πράγματα εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα εγώ και κάποια λόγια της μάνας σε εμάς... Άρχιζε η μαμά της μικρής, ταιριαστό ζευγάρι, έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μου, να τα παντρέψουμε.. Και έλεγε, ρε συ... τι είναι αυτά, η διαφορά ηλικίας. Μα η διαφορά ηλικίας κάνει τα ευτυχισμένα ζευγάρια...".

"Ήταν σαν ερωτευμένα παιδιά .. 16 με 17 χρόνια διαφοράς... Τι μου λένε δεν ξέρουν και τι έκαναν... Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ένα κοριτσάκι βιάστηκε 11 χρονών και έπειτα από τρία χρόνια το ανακάλυψε η μαμά; Είναι δυνατόν;", λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Αναφορικά με τα όσα κατέθεσε η αθλήτρια, ότι ο προπονητής απειλούσε τη ζωή της, ο πατέρας του 38χρονου ισχυρίστηκε πως "όχι, δεν ισχύει αυτό. Αλλά στέκει αυτό, δηλαδή το παιδί ήταν τόσο πολύ συνειδητοποιημένο που δεν μιλάει στη μαμά του, αλλά η μαμά δεν το έβλεπε, ότι είναι 11 χρονών ότι πονάει η κοιλιά του...".

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, "εμείς δεχτήκαμε να το πάρουμε το κοριτσάκι, να μπει στο σπίτι μας και να το σπουδάσουμε. Λεφτά δεν έχουμε να πετάμε, αλλά για να ζήσει αξιοπρεπώς μία οικογένεια, τα καταφέρνουμε. Δεν είπα ποτέ ότι ρίξανε το παιδί τους οι άνθρωποι στα λεφτά, δεν είπα ότι πούλησαν το παιδί τους για λεφτά . Όμως εγώ θα σκεφτόμουν μία πλούσια νύφη για να περάσει καλά ο γιος μου, γιατί να μην σκεφτούν το ίδιο... Θα περίμενε να την παντρευτεί όταν το επιτρέπει ο νόμος, όταν θα θέλουν κι αυτοί οι άνθρωποι... Θεωρώ δικό μου λάθος που δεν δώσαμε έναν λόγο".

Τονίζει στη συνέχεια ότι "το κορίτσι το έβλεπα σαν παιδί μου, δεν ήξερα για σεξουαλικές σχέσεις..." και καταλήγει λέγοντας πως "όταν δυο παιδιά είναι ερωτευμένα, δεν νομίζω πως χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να προχωρήσουν... Εγώ βέβαια δεν ήξερα τίποτα...".

Η μητέρα του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας, όταν ήταν 11 ετών, μίλησε για τη σχέση του γιου της με την οικογένεια.

Υπόθεση του βιασμού της 11χρονης αθλήτριας που τώρα είναι 21 ετών συνεχίζεται στα δικαστήρια με τις δύο πλευρές να καταθέτουν στον Εισαγγελέα.

«Είναι ο ιδανικός σύζυγος»

Η μητέρα του 38χρονου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε πως η οικογένεια της ανήλικης τότε έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της.

«Mας έλεγε τι καλό παιδί που έχετε. Και είναι ο ιδανικός σύζυγος. Τι ταιριαστό ζευγάρι που θα ήταν με το κορίτσι μου. Της έλεγα “τι είναι αυτά που λες; Έχουν μεγάλη διαφορά”. “Ε και; Και εγώ έχω μεγάλη διαφορά. Ίσα ίσα που είναι ευτυχισμένα τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά” ” μου έλεγε. Και χαχα και χου χου χου και ήθελαν και για νονό να τους βαφτίσει το παιδακι. Την πρωτοχρονιά του 2014 που κάναμε εδώ μαζί στο σπίτι της, μισόλογα ξέρεις. Ο μπαμπάς χαζογέλαγε» είπε αρχικά.

«Της λέω έχει 2-3 χρόνια να τελειώσει το λύκειο, θα αρραβωνιαστούν και θα παντρευτούν»

Στη συνέχεια, όταν ο προπονητής έφυγε ξαφνικά για τη Σάμο, η μητέρα του κόουτς έψαχνε να δει τι έγινε και έπαιρνε τηλέφωνο στην οικία της οικογένειας της ανήλικης για να μάθει.

«Έψαχνα τον πατέρα δεν το σήκωνε, έψαχνα τη μάνα δεν το σήκωνε. Έβαζαν τη μικρούλα και έλεγε πως δεν ήταν εκεί. Προσποιήθηκα ότι είμαι μια άλλη. Τελικά σήκωσε το τηλέφωνο η γιαγιά και μου είπε “έχεις το θράσος και με παίρνεις τηλέφωνο; Μου βίασε το παιδί ο αλήτης”.

Τι έγινε της λέω; και έλεγε - έλεγε. Καταρχήν της λέω τον έβαλες στο σπίτι σου με δύο μικρά κορίτσια. Ναι, γιατί ήταν φίλος μας, μου είπε. Ήρθατε σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Ερχόμασταν στο μαγαζί σας και δεν είπες ποτέ τίποτα. Μου είπε ότι η μικρή θα πήγαινε στον ψυχολόγο, μου το κατέστρεψε. Της είπα ότι θα την πάω εγώ σε ψυχολόγους, γιατί δεν τα παντρεύουμε; της λέω.

Μου τα γύρισε τούμπα μετά. Της λέω έχει 2-3 χρόνια να τελειώσει το λύκειο, θα αρραβωνιαστούν και θα παντρευτούν μετά. Μου είπε ότι θέλει να σπουδάσει και θα τον κυνηγήσω. Της είπα να κάνεις ό,τι καλύτερο νομίζεις για το παιδί σου και μου λέει σκέφτομαι τον πόνο σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μου είπε να τον εγκαταλείψουμε»

Στο τέλος, η μαμά του 38χρονου έκανε γνωστό πότε μίλησε για τελευταία φορά με τον γιο της και τι της είπε: «Ο γιος μου, μου έλεγε πως τον απειλούσαν. Τώρα έχει πάρει τον δρόμο. Δεν έχουμε μιλήσει με το γιο μου. Μόνο όταν ήταν στο καράβι. Μου είπε μην στεναχωριόμαστε, να τον εγκαταλείψουμε και να μην πεθάνουμε για εκείνον» τόνισε η μητέρα του προπονητή.

Υποστήριξη: SilkTech