Βγαίνουν οι νικητές στο σιρκουί της Πάτρας - Το σημερινό πρόγραμμα του PICK

Κυριακή, Σεπτέμβριος 15, 2019 - 7:50πμ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Πάτρα κινείται στους ρυθμούς του 11ου PICK EKO Racing 100. Η δράση κορυφώνεται σήμερα με πλούσιο θέαμα και όλους τους τελικούς στο πιο ιδιαίτερο σιρκουί της Ελλάδας.

Το κέντρο της πόλης με άξονα την πλατεία Γεωργίου έχει μετατραπεί στην πιο απαιτητική πίστα με της μάχες και τον υψηλό ανταγωνισμό, να κερδίζουν το χειροκρότημα για 11η σερί χρονιά.

Οι παράλληλες δράσεις (ντριφτ, φόρμουλες, αυτοκίνητα) κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου, για ακόμα μία φορά και κορυφώνονται κι αυτά με τους σημερινούς τελικούς.

Όλες οι κατηγορίες ετοιμάζονται για να αναδείξουν τους μεγάλους νικητές τους με τα τελικά που αναμένονται για ακόμα μία χρονιά συγκλονιστικά, ενώ η αυλαία πέφτει με τις απονομές το μεσημέρι στην πλατεία.

Οι μεγάλοι χορηγοί των αγώνων έχουν στήσει όλα τα περίπτερα στην πλατεία και περιμένουν όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

Το ιστορικό κέντρο της Πάτρας θα φιλοξενήσει και πάλι τους καλύτερους οδηγούς, που θα προσφέρουν στο κοινό γρήγορα και θεαματικά περάσματα.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

08:30 Ενημέρωση αγωνιζόμενων

08:55 Safety Car

09:00 – 10:10 WARM UP

10:15 #ZiseTinEmpeiria ΟΠΑΠ

10:30 Παρουσίαση αγωνιζόμενων

11:00 Safety Car

11:05 – 14:00 FINALS

14:05 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

* Oι κατηγορίες που θα πραγματοποιηθούν φέτος είναι οι εξής: 60 MINI – 60 MINI B, EKO SENIOR και ROTAX DD2 MAX. Λόγω χαμηλού ενδιαφέροντος για τις υπόλοιπες κατηγορίες, η οργανωτική επιτροπή του 11ου PICK EKO racing 100, με λύπη έλαβε την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν οι κατηγορίες JUNIOR, CLUB και ΚZ2-KZ3.

Υποστήριξη: SilkTech