Βενέτσια - Βερόνα 3-4: Η ανατροπή της δεκαετίας από 3-0 στο 28'! (BINTEO)

Δευτέρα, Δεκέμβριος 6, 2021 - 4:05μμ
Βενέτσια - Βερόνα

Αν το Λάτσιο - Ουντινέζε 4-4 έκανε κάποιους να αναφωνήσουν πως... τα έχουν δει όλα στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Βερόνα ήρθε να τους αλλάξει γνώμη μέσα σε μόλις λίγες μέρες. Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ πανηγύρισε αδιανόητη, «επική» ανατροπή κόντρα στη Βενέτσια (3-4), έχοντας βρεθεί πίσω με τρία γκολ πριν από το 30' και πέτυχε κάτι που δεν είχε συμβεί την τελευταία δεκαετία στα ιταλικά γήπεδα.

Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ονειρεμένο ξεκίνημα, με τους Τσεκαρόνι (12'), Τσρνιγκόι (19') και Ανρί (28') να θέτουν τις βάσεις για μια εμφατική επιστροφή στις νίκες. Ωστόσο, ο τελευταίος άνοιξε τον «ασκό του αιόλου» στο 52' με αυτογκόλ για το 3-1 κόντρα στη ροή του ματς και η φάση του 63ου λεπτού έμελλε να επηρεάσει τα πάντα. Ο έτερος σκόρερ, Τσεκαρόνι αποβλήθηκε για επέμβαση... τερματοφύλακα, με τα χέρια πάνω στη γραμμή και ο Καπράρι μείωσε σε 3-2 στο 65'. Το αριθμητικό πλεονέκτημα αποτέλεσε ευτυχή συγκυρία και μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Τζιοβάνι Σιμεόνε το εκμεταλλεύτηκε ισοφαρίζοντας ισοφάρισε σε 3-3.
Ο υιός του Τσόλο και σταθερά στους τρεις πρώτους σκόρερ της φετινής Serie A (11 γκολ, λιγότερα μόνο από τον Βλάχοβιτς), ολοκλήρωσε το ιστορικό comeback στο 85', με ένα καταπληκτικό ψιλοκρεμαστό σουτ, δίνοντας σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Έτσι, η Βερόνα έγινε η πρώτη ομάδα στο ιταλικό πρωτάθλημα που γυρίζει ματς από 0-3 σε 4-3 μετά τη Μίλαν κόντρα στη Λέτσε, τον Οκτώβριο του 2011!

Υποστήριξη: SilkTech