Το βάθρο του ΠΟΠ και η συγκινητική αφιέρωση του Χρ. Τσερεντζούλια

Σάββατο, Ιούλιος 30, 2022 - 6:29μμ
Και πάλι πρωταθλητές!

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας. Μετά το Όμνιουμ σειρά πήραν τα αγωνίσματα ταχύτητας και αντοχής, με τους ποδηλάτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να χαρίζουν όμορφες εικόνες σε όσους παρακολούθησαν από κοντά την διοργάνωση.

Ο ΠΟ Βόλου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο ομαδικό σπριντ των ανδρών. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον ΠΟ Πάτρας, ο οποίος επικράτησε καθαρά του Τάλου στον μικρό τελικό. Με τον ΠΟΠ έτρεξαν οι Νίκος και Δημήτρης Βουκελάτος, Σίμος Σπηλιωτόπουλος και ο Γιάννης Καλογερόπουλος.

Στο keirin, ο Σωτήρης Μπρέτας είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας για το 2022. Ο σπρίντερ του ΠΓΣ Λάρισας αποδείχτηκε πιο δυνατός στον τελευταίο γύρο του τελικού, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Γιάννη Καλογερόπουλο (ΠΟ Πάτρας) και στην τρίτη τον Ηλία Τούντα (ΠΟ Βόλος).

Στον αγώνα των πόντων ο Γιάννης Πανηγυράκης κατέκτησε τη φανέλα του πρωταθλητή, ενώ στην τρίτη με 35 ήταν ο πρώην αθλητής του ΠΟΠ, Γιώργος Μπουτόπουλος (Άλφα Καλλιθέας).

Ο Νίκος Δράκος (Διαγόρας) κατέκτησε τη φανέλα στην ατομική καταδίωξη. Το χάλκινο πήγε στον πρώην άσο του ΠΟΠ, Μιλτιάδη Γιαννούτσο του Αιόλου, που ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με χρόνο 4:51.461 και μέση ωριαία 49,4 χλμ.

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑ

Τέλος, στο ομαδικό σπριντ με την ομάδα του Ποδηλατικού ομίλου Βόλου, αγωνίστηκε ο αιγιώτης πρώην πρωταθλητής του ΠΟΠ, Χρήστος Τσερεντζούλιας, που αφιέρωσε την επιτυχία του στην προσφάτως αποβιώσασα ξαδέλφη του, Μαρίτα Αγγελοπούλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

"Τρια μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Δεύτερη θέση στο keirin
Τρίτη θέση στα 200μ sprint και ομαδικό.
Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν και τον σύλλογο μου Ποδηλατικο Ομιλο Πάτρας".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech