Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκινημένος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο λαϊκό προσκύνημα

Σάββατο, Σεπτέμβριος 17, 2022 - 12:08μμ
Συγκίνηση

Ο Άγγλος θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, συμπλήρωσε 12 ώρες στην ουρά, μαζί με τους υπόλοιπους, περιμένοντας υπομονετικά να αποχαιρετίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί έξω από το Ουεστμίνστερ, όπου η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα, με χιλιάδες κόσμο να περιμένει για πολλές ώρες μέχρι να έρθει η σειρά του.

Στην αναμονή και ο Άγγλος θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος συμπλήρωσε 12 ώρες στην ουρά, μαζί με τους υπόλοιπους, περιμένοντας υπομονετικά να αποχαιρετίσει τη βασίλισσα.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας εθεάθη στην ουρά περίπου στις 12.30 σήμερα, αφού μπήκε στη γραμμή στις 2 το πρωί (τοπική ώρα), σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε στην Daily Mail ότι ο Μπέκαμ περίμενε στην ουρά κανονικά, χωρίς να έχει διάθεση να την παρακάμψει...

Ο Μπέκαμ πρόσθεσε ότι "σήμαινε τόσα πολλά" να τραγουδάς τον Εθνικό Ύμνο πριν από τους αγώνες της Αγγλίας και είπε στο ITV News: "Νόμιζα ότι ερχόμενος στις 2 το πρωί θα ήταν λίγο πιο ήσυχο, αλλά έκανα λάθος, όλοι το είχαν στο μυαλό τους. Αλλά οι άνθρωποι εδώ, όλων των ηλικιών, ήταν μια κυρία 84 ετών που περπατούσε, ένας 90χρονος κύριος τριγυρνούσε. Όλοι θέλουν να είναι εδώ για να είναι μέρος αυτής της εμπειρίας και να τιμήσουμε αυτό που η Αυτή Μεγαλειότης έχει κάνει για εμάς". Εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο Twitter σήμερα το απόγευμα έδειχναν ανθρώπους να προσπαθούν να τραβήξουν μια φωτογραφία του Μπέκαμ καθώς περίμενε στην πρώτη γραμμή. Μια κυρία, η οποία βρισκόταν στην ουρά με τη μητέρα της, έγραψε στο Twitter: "Η ουρά είναι πλέον γεμάτη από ανθρώπους που προσπαθούν να φωτογραφίσουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και ξεχνούν να προχωρήσουν στην πραγματικότητα. Είναι τρέλα! Τον λυπάμαι λίγο, αλλά το παίρνει πολύ καλά. Με έκανε σχεδόν να ξεχάσω ότι ήμασταν στην ουρά σχεδόν 12 ώρες". Ενώ κάποιοι αμφισβήτησαν αν ο Μπέκαμ είχε πράγματι κάνει ουρά, μια γυναίκα έγραψε στο Twitter: "Η μαμά των φίλων μου λέει ότι μπήκε στην ουρά περίπου στις 2 το πρωί. Έχει αγοράσει στους ανθρώπους γύρω του ντόνατς! Ο τύπος είναι μύθος".
Υποστήριξη: SilkTech