Βασιλικός τελικός στο Γουίμπλεντον- Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον έδωσαν το παρόν- ΦΩΤΟ

Κυριακή, Ιούλιος 14, 2019 - 9:50πμ
Getty Images/ Ideal Image

Ο τελικός γυναικών του Γουίμπλεντον έχει μεταξύ των θεατών του τις πιο δημοφιλείς Βρετανίδες και δυο μεγάλα αστέρια του τένις στην αρένα. Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον έφτασαν το μεσημέρι στο γήπεδο για να απολαύσουν τη μάχη της Σερένα Γουίλιαμς με την Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ.  

Η Αμερικανίδα τενίστρια ήταν αντιμέτωπη με την Σιμόνα Χάλεπ, διεκδικώντας τον 8ο τίτλο της στο Γουίμπλεντον και τον 24ο συνολικά σε γκραν-σλαμ.

Η στενή της φίλη, Μέγκαν Μαρκλ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αγώνα αυτό. Πρώτη ωστόσο στο γήπεδο έφτασε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, καθώς λόγω βασιλικών υποχρεώσεων είχε συναντήσεις με τις γυναικείες ομάδες. Τα ταμπλόιντ γρήγορα σχολίασαν το στιλ της και εντόπισαν πως το πράσινο φόρεμα της είναι του οίκου D&G, αλλά και πως το είχε φορέσει πάλι το 2016 στον Καναδά, σε μια επίσκεψή της.

Κομψή και χαμογελαστή, η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε με παράγοντες του τουρνουά λίγο πριν πάρει τη θέση της στα βασιλικά θεωρεία.        

Με διαφορά περίπου δύο ωρών έφτασε στο γήπεδο και η Μέγκαν Μαρκλ ενώ την είσοδό της στο γήπεδο έκανε και η (για λίγο ακόμη) πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Στην πρώτη θέση, μαζί με την Μέγκαν Μάρκλ ήταν εκτός από την Κέιτ και η Πίπα Μίντλετον ενώ πίσω τους διακρίνεται η θρυλική τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, αλλά και αρκετοί διάσημοι φανς του τουρνουά.

Getty Images/ Ideal Image

Υποστήριξη: SilkTech