Βαρύ κι ασήκωτο 3-0 της Παναχαϊκής από την Κηφισιά (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιανουάριος 14, 2023 - 3:52μμ
Βαρύ 3-0

Η Κηφισιά επιβλήθηκε εντός έδρας της Παναχαϊκής με 3-0 για την 11η αγωνιστική της Super League 2, κάνοντας το "8 στα 8".

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 24ολεπτό του αγώνα. Ο Σωτηράκος βρήκε τον Τετέι στην πλάτη της άμυνας της Παναχαϊκής κι εκείνος μ' ένα ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς δεύτερο γκολ, με την ομάδα των Βορίων Προαστίων να καθαρίζει το ματς μέσα σε 4' στο δεύτερο.

Ο Τετέι με κεφαλιά στο 72' βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και δύο λεπτά μετά ο Κουϊρουκίδης υπέγραψε τη νίκη με 3-0.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Παυλάκης (67′ Να'α), Σωτηράκος, Παναγιώτου (56′ Προβυδάκης), Πέιος, Παπασάββας (77′ Γκίνη), Ταλάλ (67′ Αντερέγκεν), Κουϊρουκίδης, Τετέι (77′ Πρίτσας).
Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Τοπάλ, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (73′ Π. Καρακλάιτς), Τριμμάτης, Κέρι (46′ Χαντί), Μυτίδης (53′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μόνο συγκίνηση, υπερηφάνεια και ικανοποίηση είναι τα συναισθήματα που μπορούμε να νιώσουμε μετά την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας μας, στο τέλος του αγώνα με την Κηφισιά.
Μια κερκίδα γεμάτη, ζωντανή και υποστηρικτική, με «κοκκινόμαυρο» παλμό, που μας υπενθύμισε γιατί αξίζει να μαχόμαστε και να κάνουμε πρωταθλητισμό!
Χθες «γεμίσαμε» Παναχαϊκή , σήμερα έχουμε ηθική υποχρέωση να προχωρήσουμε μπροστά και να συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτή την τεράστια ιδέα , την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Εμείς σας πικράναμε και εσείς δείξατε σε όλη την Ελλάδα πόσο μάγκες είστε...!
Είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε! Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι, οτι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σε όλους τους τομείς, με στόχο να φανούμε αντάξιοι, αυτής της μεγάλης αγάπης σας για την Παναχαϊκή.

Την μαγκιά σας να αποθεώσετε , όχι εμάς που ανήκουμε στην ΠΑΕ, αλλά την ιδέα, την φανέλα, το σήμα, τον Ηρακλή και την Νίκη! Την ...Παναχαϊκή μας!
Αρχισε να κυλάει «Παναχαϊκή» στις φλέβες νέων οπαδών της ομάδας κι εμείς θα ανταποδώσουμε γι'αυτό το κύμα υποστήριξης.
Γιατί η Παναχαϊκή είναι ιδέα!
ΥΓ. Για όσους δεν κατάλαβαν... Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ...και οχι ο κόσμος την ομάδα!Μέχρι να φθάσουμε στην Α' Εθνική κανένας μας δεν δικαιούται τίποτα.Μας δείχνετε τον δρόμο και εμείς οφείλουμε να τον ακολουθήσουμε...!

* Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης του ματς με την Κηφισιά των κυρίων Μανούχο Ευάγγελο (ΕΠΣ Αργολίδας),Μωυσιάδη Βασίλειο(ΕΠΣ Γρεβενών), Παγουρτζή Δημήτριο(ΕΠΣ Πειραιάς) και Παπαγεωργόπουλο Ιωάννη (ΕΠΣ Αργολίδας) για την άψογη διαιτησία που είχαν.
Τέτοιου είδους διαιτησίες προάγουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υποστήριξη: SilkTech