Βαριά ήττα για τον Αστέρα Αμαλιάδας στην πρεμιέρα των μπαράζ

Κυριακή, Απρίλιος 29, 2018 - 10:35μμ
mikriliga.com

Ο Ηρόδοτος του Παπαματθαιάκη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και στα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής. Στην πρεμιέρα, επικράτησε με 3-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες! Πρωταγωνιστής και σκόρερ δύο τερμάτων ο Ετόφ.

Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και έφτασαν στο θριαμβευτικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό, ωστόσο και οι δύο ομάδες έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν.

Στο 54΄ τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Ρόβας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου με 10 παίκτες. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63′ ο Ετόφ με κεφαλιά έκανε το 1-0, για να έρθει στο 67′ ο Φραγκουλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 2-0 και να “κλειδώσει” τη νίκη.

Ο Αστέρας έχασε με απευθείας κόκκινη και για τον Μαρουκάκη (λίγο μετά την είσοδό του στο ματς) και στο 81′ ο Ετόφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας το τελικό 3-0!

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (69′ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι (88′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (87′ Καρυωτάκης), Μελισσόπουλος (82′ Γαρεφαλλάκης), Ετόφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Κασνέτσι (68′ Μπούζουρας), Ενγκουέν, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες.

Υποστήριξη: SilkTech