Τσιτσιπάς: «Με την Σάκκαρη θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη στο Τόκιο»

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019 - 12:50μμ

Λιγότερο από έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στο Τόκιο.

Μιλώντας στο κανάλι του ITF Youtube, της διεθνούς ομοσπονδίας τένις, ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στο Davis Cup, τόνισε:

 «Κάποιοι παίκτες στο τένις που ξεχωρίζουν για εμένα, είναι ο Ντελ Πότρο και ο Τζόκοβιτς. Θυμάμαι να παρακολουθώ τον αγώνα που έπαιξαν στο Ρίο και σχεδόν αισθάνθηκα σαν να ήταν τελικός, αν και ήταν ο πρώτος γύρος. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για να παρακολουθήσεις».

Ο Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέχεια για τη συνεργασία του με την Μαρία Σάκκαρη: «Είμαι βέβαιος ότι θα εκτοξευθεί όπως εγώ, θα φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα και ελπίζουμε πραγματικά ότι θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη για τις επιδόσεις μας στο Τόκιο. Θα ήθελα να δουλέψω σε κάποια πράγματα στο γήπεδο πριν μπω σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός και νομίζω ότι το να παίζεις σε ένα Slam δεν θα ήταν κακή ιδέα», σημείωσε, ενώ αναλύοντας την χρονιά είπε:

«Ήταν σπουδαίος χρόνος, δεν έχει τελειώσει. Ωστόσο, υπάρχει πολύ τένις μπροστά και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τις επιδόσεις μου μέχρι στιγμής. Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη ξανά και ξανά.

Θέλω να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία, προσπαθώ να ξαναβρώ αυτήν την σπίθα και να την επαναφέρω στο παιχνίδι μου. Πρέπει να γίνω φρέσκος και πάλι… Παίζει σημαντικό ρόλο στην εμπιστοσύνη μου στο παιχνίδι μου, αυτό συνήθως μου δίνει μεγάλη ώθηση».

Υποστήριξη: SilkTech