Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα πρωταγωνιστήσουν σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Παρασκευή, Ιανουάριος 14, 2022 - 10:30μμ
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Οι ομοσπονδίες του τένις άναψαν το πράσινο φως σε παραγωγή του Netflix για ντοκιμαντέρ – σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, μεταξύ άλλων. Βασισμένο στο φορμάτ του πετυχημένου σόου Drive to Survive για τη Formula 1, θα φέρει στο φως το παρασκήνιο του ανδρικού και του γυναικείου σιρκουΐ στη διάρκεια της σεζόν και με κεντρικό θέμα την πορεία των αθλητών στα τέσσερα «μεγάλα» τουρνουά – το Australian Open, το Rolland-Garros, το Wimbledon και το US Open.
Ήδη στην Αυστραλία βρίσκεται ένα συνεργείο της παραγωγής με κάμερες προκειμένου να τραβήξει πλάνα από τα τουρνουά προετοιμασίας, αλλά κυρίως από το Australian Open, που θα αρχίσει στις 17 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 του μήνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «The Times» αν και είναι απίθανο να υπάρχει υλικό από την περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, η υπόθεση αναμένεται να έχει θέση σε κάποιο από τα επεισόδια της πρώτης σεζόν.
Την παραγωγή του docuseries έχει αναλάβει η εταιρία Box to Box Films, η ίδια που παράγει και το Drive to Survive. O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα βρίσκονται στο επίκεντρο των επεισοδίων. Αναμένεται να εμφανίζονται επίσης ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι και η Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του All England Club που επιβλέπουν τις εγκαταστάσεις όπου διεξάγεται το Wimbledon έδωσαν άδεια για είσοδο στην εταιρία παραγωγής ώστε να κινηματογραφήσει τη δράση στα αποδυτήρια και στα courts όταν θα διεξαχθεί το τουρνουά Grand Slam, το οποίο είναι προγραμματισμένο από τις 27 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου.
Πρόσφατα, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα παρόμοιο σόου για το tour του γκολφ με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών όπου θα καλύπτει την πορεία τους στα τέσσερα major τουρνουά.

Υποστήριξη: SilkTech