Α. Τσίπρας για τους Μεσογειακούς: «Θα μας επανατοποθετήσουν στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη, αποτελώντας αναπτυξιακό πόλο για την Πάτρα»

Τετάρτη, Φεβρουάριος 7, 2018 - 11:06πμ

Η μεγάλη σημασία που δίνει η Κυβέρνηση στην άρτια διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 φάνηκε για ακόμα μία φορά στο πλαίσιο του 9ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διεξήχθη στην Πάτρα το  διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου.

Εκτός της εκτενής αναφοράς του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη στην ομιλία του για το ιδανικό της επιλογής της Πάτρας, στους αγώνες αναφέρθηκε και ο Πρωθυπουργός μιλώντας για διοργάνωση που θα επανατοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

Χαρακτηριστικά στο τέλος της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε:

«Μεγάλη επιτυχία για την Πάτρα είναι η οργάνωση, στην Πάτρα, των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου του 2019.

Οι αγώνες αυτοί θα επανατοποθετήσουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη και θα αποτελέσουν οικονομικό και αναπτυξιακό πόλο για την πόλη.

Στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλει η δημιουργία, από σήμερα, ενός σχεδίου ορθολογικής αξιοποίησης των εγκαταστάσεων μετά το τέλος της διοργάνωσης.»

Υποστήριξη: SilkTech