Τσιώλης: «Πληρώσαμε τα φθηνά λάθη και δεν πήραμε κάτι από το ματς»

Τετάρτη, Απρίλιος 17, 2019 - 9:32μμ

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τα λάθη που κόστισαν εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» πάντως κρατά το ότι η ομάδα του προσπάθησε μέχρι τέλους και δεν παράτησε το ματς παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με τρία γκολ πίσω στο σκορ (4-1).

Η τοποθέτηση του:

«Όταν ξεκινάς το παιχνίδι και δέχεσαι δύο φθηνά γκολ στο πρώτο 8λεπτο, τα πράγματα αυτομάτως γίνονται δύσκολα. Μία παράλληλη λάθος πάσα στο πρώτο γκολ και μία ασυνεννοησία στο δεύτερο γκολ, μας έφεραν από νωρίς σε δύσκολη θέση.

Παρόλα αυτά και με την είσοδο του Κολ στο παιχνίδι ανεβάσαμε στροφές και με το 2-1 που πήγαμε στα αποδυτήρια και τον ενθουσιασμό που βγάζαμε πιστέψαμε ότι κάτι μπορούσαμε να πάρουμε από το ματς.

Όμως όταν και πάλι με την έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο δέχεσαι γκολ, δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς την εις βάρος σου κατάσταση. Ακόμα και έτσι όμως και αφού μπήκε στο παιχνίδι ο Κόβατσετς, πιέσαμε, δημιουργήσαμε καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά δυστυχώς δεν αρκούσε.

Πληρώσαμε τα φθηνά λάθη και δεν πήραμε κάτι από το ματς. Γενικά το θετικό είναι ότι δεν παρατήσαμε την προσπάθεια και διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος».

Υποστήριξη: SilkTech