Τσιώλης: «Να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα αντάξια της ιστορίας της»

Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 8:48μμ

Ένας απολογισμό της θητείας του στην Παναχαϊκή έκανε ο Σάκης Τσιώλης μετά την επιστροφή των «κοκκινόμαυρων» στις νίκες απέναντι στον Ηρόδοτο. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα και το οργανόγραμμα για τη νέα σεζόν.

Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ζούσαμε και αναπνέαμε για αυτό το παιχνίδι και θέλαμε η Παναχαϊκή να είναι στη νέα αυτή σπουδαία κατηγορία, ώστε να εξασφαλίσουμε νέα οικονομικά οφέλη και πρέπει να πω ότι αυτή η νέα κατηγορία θα θυμίζει Superleague.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα αντάξια της ιστορίας της.

Ήρθα σε μια περίοδο όπου η ομάδα βρισκόταν στα μπαράζ, ευθύνομαι που δεν περάσαμε, όμως όπως έβλεπα την ομάδα και το κόσμο ενθουσιάστηκα και ήθελα να έρθω.

Πέρα από την δική μου ευθύνη το πρώτο που μας έκανε να μην πετύχουμε τον στόχο μας έχει να κάνει με τις εμβόλιμες που επηρέασαν στο στυλ της ομάδας και τις προπονήσεις μας.

Είναι πρωτάθλημα τραγωδία αυτό της Football League τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι έξι ομάδες πάνω μας στην βαθμολογία έπαιζαν με έξι παιχνίδια ενώ εμείς με τρία και εμείς το πληρώσαμε αυτό και χάσαμε αρκετούς βαθμούς. Υπάρχει μια ανισότητα στο πρωτάθλημα και αυτή είναι η λύτρωση του ποδοσφαίρου που θα έρθει με την αναδιάρθρωση.

Η επόμενη μέρα είναι ότι από αύριο το πρωί οι ιθύνοντες της ομάδας πρέπει να βάλουν τα πράγματα κάτω και να φτιάξουν μια ομάδα αντάξια του νέου πρωταθλήματος και αν θα προχωρήσουμε και οι δύο πλευρές μαζί αυτό θα φανεί από τις προθέσεις.

Θέλω να ταυτιστώ με την Παναχαϊκή και θέλω να την οδηγήσω στην μεγάλη κατηγορία. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε».

Υποστήριξη: SilkTech