Τσέλσι: Ο Τούχελ θέλει να μείνει ο Ρίντιγκερ στους μπλε

Σάββατο, Νοέμβριος 27, 2021 - 8:33πμ
Αντόνιο Ρίντιγκερ

Ο Τόμας Τούχελ παραδέχθηκε πως υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τον Ρίντιγκερ και τόνισε πως θέλει να τον κρατήσει στο Λονδίνο και τα επόμενα χρόνια. Πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καραδοκεί και η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Παρά τη θέληση και των δύο πλευρών να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η "χρυσή τομή" δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι ικανοποιημένους με τους νέους όρους που του προσφέρει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν σταματήσει, λόγω των υψηλών απαιτήσεών του.

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε πως υπάρχει εμπλοκή στο θέμα. Πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης που καραδοκεί για να τον κάνει δικό της, ο διεθνής Γερμανός σέντερ μπακ είναι στα... ραντάρ και τη Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, προσέγγισε την Τσέλσι και επιμένει, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλει να τον παραχωρήσει.\

Ο Ρίντιγκερ δεν είναι αρνητικός στην προοπτική των Βαυαρών, που είναι έτοιμοι να προσφέρουν 50 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους τον Γενάρη, προσφέροντας στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στα δέκα εκατ. ευρώ. Η Τσέλσι τού προσφέρει επτά εκατ. ευρώ το χρόνο. "Σίγουρα υπάρχει κάποια καθυστέρηση στις επαφές μας με τον Αντόνιο. Ετσι είναι η κατάσταση, αλλά θέλω να μείνει στην ομάδα και το ξέρει καλά", τόνισε ο Τούχελ.

Υποστήριξη: SilkTech